Framåt marsch!



Inspiration från weheartit


Ja, så var i alla fall förra veckan över; jag jobbade sju dagar i sträck. Det var tungt, men inte tråkigt eller så. Det gick väldigt fort, men det tog på krafterna, det märkte jag. Om kvällarna har jag hållit på med bloggdesigner och lite med en bloppis jag snart ska visa er (jag rensade ur garderoben för 1,5 år sedan och har inte kommit någon vart med det...). Sedan har det blivit en del powerwalks i det fina vädret, umgåtts med underbara vänner och i fredags var vi en sväng på Jazzhuset för att fira Camilla och gråta över att hon lämnar oss för Lund i cirka fem år. Roberto och jag har också skaffat oss Netflix, så vi har kollat på lite filmer, serier och standup - standup är det bästa jag vet. Att bara få skratta, vad gott det gör en.

Just nu sitter jag på biblioteket med min lille dator, har fixat med bloggdesigner och skickat iväg två nya utkast till två söta tjejer. Ska kolla på en sista nu också! Börjar jobba om en stund, tar ett kortare kvällspass idag, då det helt plötsligt fanns 1OOO saker att göra när man jobbat sju dagar på en vecka. Seven days a week, so to speak. Tog en fika med Sofia tidigare, och efter fikan tog vi en tripp på NK, provade i princip alla nagellack de hade, och Sofia fick med sig ett så himla fint från Deborah Lippmann - Ray of Light. Jag har siktat in mig på Mermaid's Dreams och bett dem beställa in Mermaid's Kiss. De två färgerna känns så jag, och jag är ju galen i nagellack (fastän jag sällan använder dem i och med att jag gör mina naglar varje månad..).

Vad hittar ni på idag?

Kommentarer
Postat av: SAGALARSSON | foto

Sjukt fina bilder!

sv; Samma här! Dom bästa :D

2013-08-20 @ 18:45:07
URL: http://sagaphoto.blogg.se
Postat av: Anonym

Vilken snygg design på bloggen du har :) Jättebra blogg i övrigt! Kram

Svar: Tack så hemskt mycket, vad gullig du är :)
sannas rum

2013-08-20 @ 18:47:30
URL: http://eelinppelin.se
Postat av: Kajsa Johansson

Vad duktigt av dig att jobba sju dagar i sträck! Kan tänka mig att det måste ta på krafterna :)

Svar: Jag hade nog i ärlighetens namn inte så mycket till val, men jag har alltid så mkt att göra på jobbet att timmarna flyter på i en ruskigt snabb takt :) Men givetvis blir man utmattad. Nu har jag dock kommit igång med promenader och det gör en lite piggare :)
sannas rum

2013-08-20 @ 20:15:54
URL: http://kkajsajohansson.blogg.se/
Postat av: Jessica Högberg

Oj oj... sju dagar är lite mycket på en vecka tycker jag;) Själv jobbar jag två denna vecka... eller kanske en halv till... hihi

Svar: Ja det var tur att det var en engångsförteelse och jag ställer gärna upp för heey - jag får ju lön för det. Och snart är jag student så då behövs de pengarna. (:
sannas rum

2013-08-21 @ 09:22:05
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Jessica Högberg

Ja, så klart kan man göra det någon gång;)

2013-08-29 @ 15:17:18
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0