Intervju, skolansökan & fadderbarnsbrev



Åh, en skön helg där vi riktigt har kurerat oss! Nu är jag redo för en ny jobbvecka. Imorgon ska jag jobba halvdag då jag jobbade igår också. Efter det ska jag träffa två tjejer från Handelshögskolan här i Göteborg som skriver en C-uppsats i Management. De har riktat in sig på bloggfenomenet & entreprenörskap och har bett att få intervjua mig - hur kul? Ska bli toppenkul, tycker jag, väldigt spännande.

Idag skickade jag också in min ansökan jag skrev om i fredags. Det blev faktiskt bra till slut, jag kom på att jag kunde skriva om själva bloggen och att jag önskar att jag själv hade kunskapen att kunna utveckla en egen portal. Till slut fick jag ihop ett personligt brev som utstrålade både ödmjukhet och självsäkerhet samtidigt!

Just nu sitter vi i soffan och skriver lite brev till vårt fadderbarn Vanelle. Vi har ritat teckningar med vad vi gillar, och ska försöka få ihop brev till henne också - men det tycker jag är jättesvårt. Det ska ju vara ganska basic, man får ju tänka på att vi faktiskt lever helt olika liv. Som de skrev när vi fick vår folder; vissa saker kan anses som stötande, och klart måste man ha respekt för att vi inte har samma förutsättningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0