Hämnd

OBS! Inlägget kan uppfattas som att det innehåller spoilers, läs inte om du inte är en imdb-nörd som vill veta allt, hehe..

Igår var det dags att se Revenge igen (som det har hoppat fram och tillbaka med avbrott hit och dit denna säsong) och som vanligt var jag inte besviken; det är verkligen en såpa och är himla spännande. Men! Jag är så sjukt osäker på om serien kommer att få en till säsong. Det finns egentligen, enligt mig, inget som tyder på det. De två sista avsnitten är ju till och med döpta till Truth pt1 & pt2 - men kanske kommer det en säsong till för att väva ihop slutet? Fast hur ska de lyckas göra 2O-25 avsnitt om det, tänker jag? Å andra sidan kanske inte de två avsnitten som är döpta till Truth pt1 & pt2 handlar om Emilys/Amandas sanning, utan kanske handlar det om sanningen om Falcon? Gah, 12 maj sänds dessa i USA så måndag 13 maj kommer jag sitta bänkad för att se detta dubbelavsnitt, kan knappt vänta!

Kommentarer
Postat av: Louise

Har aldrig tänkt på att Revenge kanske inte kommer i en till säsong! Har ett tvforum, så nu gav du mig inspiration att skapa en tråd där! Tack för det! :d

Svar: Vad kul :) Dock läste jag en intervju med Mike Kelley om serien och det verkar ändå bli en renewal, men tycker det är konstigt att den inte fått det än med bara ett par avsnitt kvar - och som sagt namnet man valt på de två sista avsnitten.
sannas rum

2013-04-30 @ 18:41:35
URL: http://vitmossa.blogg.se
Postat av: Louise

SV: Aha, där ser man! :)

2013-04-30 @ 19:55:12
URL: http://vitmossa.blogg.se
Postat av: Emelie

Åh, jag älskar denna serien!! Blir tokig av den!

Svar: Jaaaag med ;P hehehe nytt avsnitt idag (;
sannas rum

2013-05-02 @ 10:49:47
URL: http://seperti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0