Favorittypsnitt just nu



Typsnitt är ju väldigt kul, tycker jag! Det är också alltid lika roligt när man hittar ett som man verkligen tycker om, right? Dessa ↑ är några av mina favoriter just nu. Ni känner säkert igen flera av dem; Calibri och Georgia använder jag mycket i denna designen, tillsammans med Verdana. Praying Angel har jag i min header, och NEOU hade jag i min gamla design. Jag pendlar väldigt mycket när det kommer till fonter, i förra designen hade jag väldigt diskreta och moderna typsnitt, i denna kör jag på mer mjukt och gulligt, fast ändå inte. Att inte blanda för många är ett av mina stora dilemman när jag gör designer, fast jag vet att man verkligen inte borde ha fler än 3 (jag har ju fyra i denna). Men men, det finns ofta så många man vill få med i en design, eller hur? Har ni några tips på typsnitt?

Kommentarer
Postat av: Daniella

Hej! Jag har tänkt fråga dig detta tidigare, men kommer inte ihåg om jag kommenterat och frågat. Men iallafall, vet du hur man gör så att kategorierna är uppdelade i två kolumner? Som t.ex. http://megapixlar.blogg.se/ och http://exeggutor.se/ har :)

Svar: Ja det har jag gjort tips om (:
sannas rum

2013-04-23 @ 18:57:00
URL: http://ddaniellaa.blogg.se
Postat av: JUNITJEJ

abeatbyKai var ett snyggt typsnitt!

2013-04-23 @ 19:07:18
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Daniella

Jaha okej! :) Jag lyckades dock göra det själv nu, men tack endå! :D

Svar: Toppen (:
sannas rum

2013-04-23 @ 21:09:09
URL: http://ddaniellaa.blogg.se
Postat av: Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Åh vilka fina, det finns alldeles för många olika typsnitt som man vill ha ^^,

Du, en ny fråga; länkarna du har i dina inlägg har en understrykning med prickar, jag har testat att lägga till borderbottom;dotted på mina, men det vart inte alls särskilt bra. Skulle det kunna vara något du skulle kunna tipsa om? :)

Svar: Absolut, det kan jag göra. :)
sannas rum

2013-04-26 @ 19:29:04
URL: http://yohannafotograferar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0