Toodles!

Jag befinner mig på gymmet, försöker upptäcka om jag har muskler (i tisdags såg jag mina biceps - woop woop, otränad!!!)


Kommentarer
Postat av: annelie - roadtrip USA

"I tisdags så jag mina biceps" Haha älskart! :) Bra jobbat Sanna! Att träna är som nån form av meditation tycker jag :)

Svar: Haha, det är faktiskt sant, jag har aldrig haft biceps innan, så när jag har spänt har inget hänt, men nu har jag börjat träna armarna för att jag har så ont i ryggen och sådär (lätt att kompinera armar och rygg på gymmet) så då har jag börjat se dem ;D
sannas rum

2012-11-03 @ 09:02:00
URL: http://recently.se
Postat av: Natalie

Hej Sanna! Jag undrar om du har bristningar? Har själv drabbats av det och det är ju något som sänker självförtroendet något enormt. Har du några tips om hur man ska handskas med det? Ursäktar om det var en för personlig fråga. Kram fina du!

Svar: Hejhej! Som tur är har jag endast bristningar (vita) på insidan av låren upp mot ljumskarna. Har inga runt magen, på utsidan av låren osv. Ingen fara, hade bara valt att ej besvara om jag ansåg det för privat (: Jag förstår att det måste vara väldigt tråkigt för dig, jag vet inte men jag tror det finns krämer som kan reducera det, bland annat kakaosmör, tror jag.. Googla lite på det, man kan säkert göra något åt det! Massor av kramar!
sannas rum

2012-12-16 @ 20:55:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0