Tjäna pengar på din blogg

Inom internetvärlden finns det något som kallas Affiliate. Ett Affiliatenätverk är en webbplats där annonsörer paras ihop med intressanta bloggar, hemsidor osv. för att öka internetförsäljningen av deras vara/produkt/tjänst. Jag är hela tiden på jakt efter nya affiliatenätverk som jag känner mig bekväm med och har nu hittat ett ett nytt nätverk som heter Adtraction. Här finns flera kända företag som söker annonsplats på bloggar och hemsidor, så som SEB, Byggmax, GodEl, Bonnier, Boxer, Halens & Stayhard. De har även ett system att man kan värva, då tar man del av en andel som rekryteringen tjänar in via annonsintäkter. Som företag kan man också skapa egna annonser med verktyget AdTalor.

Jag tänker definitivt prova på detta nätverk, då jag inte varit helt nöjd med de jag provat tidigare. Jag tror mycket på det här, de försöker utvidga affiliatenätverken genom värvnings-teknik och jag tycker också att det är mycket roligare att ha annonser med hyfsat kända företag på min blogg. Det ger trots allt mer, även om det kan vara kul att upptäcka helt nya företag via bloggannonser.



bild: Adtraction.com

Kommentarer
Postat av: Ditte

Spännande tanke! Hoppas att det blir bra för dig! Jag är nog lite för "gammal" och inte så trendig. Men idén är jättebra tycker jag.

2012-05-15 @ 20:25:34
URL: http://akker.blogg.se/
Postat av: Annika Johansson - Foto Musik Design

SV: Kanske från grunden? Typ hur man sätter in header osv? Skulle vara så awesome att göra ett tumblr tema själv! :D

2012-05-15 @ 20:27:03
URL: http://annikasphotos.blogg.se/
Postat av: Lillage

Har du provat detta än? Kan det vara något för mig tror du ? :)

2012-05-23 @ 08:04:30
URL: http://lillages.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0