Corazón igår

Åh, jag hade definitivt en blöt kväll igår. Herrejesus, längesen jag gick all in på det sättet - men vad kul jag hade! Vi började hemma hos mig med förfest - Hanna {nyss hemkommen från Kambodja}, Linnéa, Jennica, Camilla & Gabriella {och de har också precis kommit hem från Canada}. Vid tiotiden drog vi oss mot Avenyn och kom till Corran vid 1O i elva kanske. Där blev det shotbrickor, cosmos, sex on the beach {som jag, smart som jag är, spillde ut över mig själv...} och lite annat smått och gott. Vid 1-tiden tog jag en taxi hem, och Herre vad han lurade mig. Betalade 1OOspänn mer än vad jag brukar för den vanliga vägen. Nu vet jag att jag inte ska åka med Taxi Göteborg mer, jag har ju Farman på nåt taxibolag som jag kan ringa som är så himla trevlig. Jag gör så ibland när jag gillar en taxichaffis att jag tar hans/hennes kort eller nummer så kan man ringa honom/henne. Så kan man jobba lite med priserna. Jaja, hemma däckade jag ganska gott. Drog dock inte ner persiennerna så jag har vaknat till och från sen fyra imorse.

I sann bakfylleanda ska jag faktiskt skita i ShapeUp idag {vilket jag obviously gjorde igår också i och med att jag drack alkohol} och fira att jag har fått ett nytt jobb med en slafsig pizza till lunch. Jag anser mig vara värd det. Vågen har visat att jag gått ner 1kg på en vecka, så det är bra i alla fall! :} Ska bara försöka hålla det där och minska ännu mer i vikt.





mina & jennicas instagrambilder. @jennicayd & @sannasrum

Kommentarer
Postat av: Linn Aronsson

låter bra på corran! måste testa... hallå, nytt jobb?? vad händer med det på trafikskolan då? Kan man testa att söka då eller? vill jobba på trafikskola :D

2012-05-31 @ 11:56:30
Postat av: sannas rum

Linn Aronsson: Ja men självklart kan du söka. Det ligger i Angered, du jobbar mellan 9-18 som kontorist. Jag tror att annonsen kommer ut på platsbanken ikväll eller imorgon (: Jag kände att jag ville gå vidare, så fick ett jobb närmare där jag bor, andra tider, andra villkor och sådär (:

2012-05-31 @ 12:36:45
URL: http://sannasrum.se
Postat av: Ditte

Vad härligt med en så rolig kväll!

2012-05-31 @ 13:41:26
URL: http://akker.blogg.se/
Postat av: Frida

Härligt! Och stort grattis till nya jobbet!

2012-05-31 @ 16:00:09
URL: http://fridasfriday.webblogg.se/
Postat av: Vilma - Vintro

Sv; Tack så jättemycket! Vi blir så glada, för att du är en sån stor förebild för oss! Du har en underbar design,och jättefina bilder! :) <3

2012-05-31 @ 22:08:31
URL: http://vintro.webblogg.se/
Postat av: charlotte

sv: Låter bra! Vad är det för jobb? :)

Ingen fara, vi ses en annan dag och har det trevligt! Ha en super bra dag.

2012-06-01 @ 11:29:59
URL: http://charlottethoren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0