4 nya tips!


Godmorgon!
Sitter som vanligt på jobbet vid den här tiden och har fixat fyra nya bloggtips till min tipssida. Bland annat hur man gör rundade kanter på menyn. Så in där och kolla om ni vill lära er mer om bloggdesign! However. På måndag är det slut på okristligt tidiga mornar i alla fall - då ändrar jag mina arbetstider till 9-18. Det ska bli skönt. Jag har såpass lång resväg varje dag, så när jag börjar O7.3O så får jag gå upp sex, och då har jag en kvart på mig att borsta tänderna och välja kläder. Sedan sminkar jag mig på spårvagnen och äter frukost på jobbet. Men nu kommer jag inte behöva gå upp förrän just O7.3O vilket ska bli sjukt härligt. Och ju mer det lider mot sommar, desto mer okej kommer det vara att jobba sent. Sex är inte sååå farligt tycker inte jag! Synd att man inte jobbar inom handels så att man hade OB där... Men men, jag är nöjd; mer arbetsuppgifter och mer ansvar vilket ger mig mer kött på benen vid löneförhandlingar.

Nu ska jag fixa lite smågrejer som ett par fakturor, utbildningskort, uppdatera skolans Facebook och svara på mail. Vi hörs lite senare. Ikväll berättar jag mer om leveransen från mathem.se. Tänker inte säga bu eller bä ännu, utan ni får vänta till ikväll!



we it

Kommentarer
Postat av: Olivia - drömmen mot att bli fotograf

skönt att du är nöjd över tiderna :D

kramis♥

2012-03-07 @ 09:50:42
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
Postat av: Lindassphoto - fotoblogg

Fin blogg!

Skulle du vilja vinna ett valfritt filter för max 200 kronor från tvspelsweb? Läs då mer här: http://lindassphoto.blogg.se/2012/march/fototavling.html#comment :D

2012-03-07 @ 10:37:55
URL: http://lindassphoto.blogg.se/
Postat av: Charlotte Thorén

Duktig du är! :)

2012-03-07 @ 18:47:04
URL: http://charlottethoren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback