Mulberry Love



Tassel Bag - 124O €, Del Rey - 99O €, Union Jack Pouch - 25O €, Large Dorset Tote - 495 €



Hade ju inte tackat nej till något av detta. Dock är jag fantastiskt - på riktigt - sugen på den cognacfärgade pouchen { ~påse, ficka...} som är från deras Limited Edition-serie. Älskar ju Union Jack, tycker det är en så otroligt fin flagga, och det är såååååå snyggt att de fått in det i designen på väskan. Är himla sugen. Får punga ut 25OO kronor om den ska bli min, så jag ska fundera på det.. Jag har ärligt talat inte råd att spendera för tillfället när jag ska byta jobb och det kommer semester hit och dit och ja. Man får hålla hårt i pengarna these days {nej, jag är ingen bloggare som tänker skryta om pengar jag inte har - så jag säger som det är istället - hyror, räkningar, mat.. längta inte alltför mycket efter att flytta hemifrån för det betyder mindre pengar till roliga saker, och den där väskan är en jävligt rolig sak tycker jag...}

Kommentarer
Postat av: Frida

Ääälskar Mulberry! Så klassiskt fina grejer :)

Svar: Håller med, fullkomligen ääääälskar min Alexa (:
sannas rum

2012-06-14 @ 21:58:21
URL: http://fridasfriday.webblogg.se
Postat av: Liborius

älskar del ray väskan!

Svar: Jag med, den är otroligt stilren. Fast helst vill jag ha Union Jack Pouch (: Har redan en Mulberry Alexa, så behöver liksom inte en stor väska till (:
sannas rum

2012-06-15 @ 10:06:25
URL: http://liborius.blogg.se
Postat av: sandravictoria

haha visst är det så, att flytta hemifrån är överskattat...tack för väsktipsen förresten, jag som är på jakt efter just en mulberry :)

Svar: Verkligen, fast å andra sidan hade jag aldrig kunnat bo hemma ;P haha. Åh vad kul att du ska köpa en Mulberry, vilken lutar det åt? Har själv en Alexa, är helt frälst. Men har köpt en slit-och-släng-väska som jag kan byta med så att den inte slits för mycket. Även om det är läder så slits den ju tyvärr ändå, i sömmar och liknande.
sannas rum

2012-06-17 @ 21:35:00
URL: http://sandravictoria.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0