Designer, kärlek, Linnéa Henriksson, städning & jobb

Linnéa Henriksson - Till mina älskade & älskare

Har pillat med designer hela dagen idag, och jobbat som en blå på trafikskolan. Lyssnar på Linnéa Henrikssons nya album ↖ {bästa sedan Anna Ternheims senaste tycker jag!}. Älskar att hennes låtar är sorgliga men en härlig melodi. Ingen melankoli, utan trallvänliga och tänkvärda sånger. Yummy! Sitter just nu i telefon med Trafikverket och ska boka 6:e uppkörningen för dagen. Helt galet att alla vill ta körkort nu. Folk tänker att det är smart att ta det nu, när det är ljust ute så man slipper mörkerkörning och halka. Problemet är ju bara att man måste kunna det, jag vill väl inte möta en person på vägarna som bara har gjort det lätt för sig? Det säger vi ofta till elever som har för bråttom eller bara kör upp, kör upp, kör upp gång efter gång för att till slut klara sig - vill du verkligen ha på ditt samvete att du inte kan köra bil, men hade tur och sedan orsaka problem i trafiken? Sådana personer kan jag tyvärr inte känna någon sympati för, jag tycker bara synd om alla oss andra som kanske måste möta en sådan person i trafiken och åka på en olycka..

Jaja, fick jag ventilerat det också. Imorgon är det N A T I O N A L D A G E N vilket betyder ledig dag, städning, tvätt och utgång med tjejerna till Corazón. Ska bli superkul, som vanligt! Ska försöka hinna med lite fler designer också {beställ en till reapris, här!}. Åh, nu längtar jag hem till min lille kärlek, vi har haft det så bra den senaste tiden, så mycket kvalitetstid, mys och filmtittande. Man behöver sådant ibland också, right?

Ska ta och jobba klart för dagen här snart. Kram kram





Lite uppmuntran i den tråkiga Sverigesommaren...

Kommentarer
Postat av: Ditte

Tack för uppmuntrande bilder! Härliga! Jag behöver all uppmuntran just nu. Sörjer och bearbetar att jag inte längre kan/får/bör vara i varma länder med mycket och strak sol. Men jag har rest och sett mycket så det kunde vara värre. Men till Kina kan jag åka. Hurra!!!

Kramar! Njut av din lediga dag i morgon!

2012-06-05 @ 18:01:17
URL: http://akker.blogg.se/
Postat av: Dani

Blev så inspirerad av dina svarta klackar så mycket så att jag gick ut och köpte mig ett par nya skor, haha.. :D

Vad tycks?

KRAm Dani <3

2012-06-05 @ 18:08:21
URL: http://picsmania.blogg.se/
Postat av: Takai;

svar:

hihi, vad ska du spara till? :O nåt spännande? :3 eller bara generellt? :*

2012-06-05 @ 20:20:31
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: Olivia - drömmen mot att bli fotograf

åh vilka underbara bilder,där skulle ja vilja vara nuu :D

kramis♥

2012-06-05 @ 23:18:38
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
Postat av: Fiffi

Nu skall du kunna komma in med samma uppgifter! :O)



Ja du, jag vet inte vad jag gör om vi inte får en varm och solig sommar, skall ju dessutom vara hemma med Oliver när dagis är stängt och då vill man ju kunna åka och bada och så.

Hoppas du får en fin nationaldag! Kram

2012-06-06 @ 09:27:54
URL: http://prinsessbakelsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0