USA-jacket



Har sett alla kidsen in our hood, som har en sån här nice jacka. Har letat länge, på Blocket och överallt. Så gick jag in på Tessie idag för att kolla om de hade en tröja som jag ville ha (vet inte om jag hittade den, för jag såg en liknande...) men så såg jag jackan! Slängde på mig den och kände bara wow - en sånhära måste jag med ha. Så att jag är lika cool som kidsen då. Den var dessutom på rea, lucky me, så jag slog till direkt. 299:- och en jacka rikare. I like it!

Kommentarer
Postat av: Karolina

Oj vilken förändring det har blivit här sen jag var inne sist! Fint och stilrent :)

Tessie och chelsea har ju i princip likadana grejer i Göteborg till bra pris! Hade själv en sån jacka men sålde den för den kändes inte riktigt som jag med flaggan så kanske ska skaffa mig en ny utan flagga ;) tycker dock att han som jobbar på tessie är lite små otrevlig om du vet vem jag menar? :o

Svar: Den finns med ett peace-tecken i olika nitar och stenar också. Valde mellan dem, men flaggan kändes mer som jag. Älskar trycket, men är ingen USA-kramare (; om vi nu ska prata politik ;p men om peace-tecknet kan vara du så kolla (:
Tack förresten! Kram
sannas rum

2012-07-30 @ 23:53:49
URL: http://bykarolinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0