Fiskebäck




Vi åkte till Fiskebäck efter tvättiden imorse/vid lunch. Kom dit vid fyratiden och låg och solade till klockan sex, lite drygt. Fick nog liiite färg i alla fall. Älskar Fiskebäck, hur det luktar sommar, salta bad och hav. Hur mycket barn och människor som trängs vid bryggan och hur vattnet glittrar. Mest av allt älskar jag att man kan gå en bit bort och hitta en klippa alldeles för sig själv där man kan få ligga helt ostört och sola en hel eftermiddag.

Nu ska jag tända lite goa doftljus här i sovrummet, har gottat till det med mörk choklad med mint i samt en kopp te till oss var, ska hjälpa Robertito att fixa några grejer på datorn och sedan ska vi se på Criminal Minds. Känner ett begär efter mordserier just nu, haha. Imorgon är det tillbaka till jobbet, och jag tror bara att det är jag och tjejerna som jobbar faktiskt. Kanske nån chef, men jag och de andra tjejerna som är relativt nya. Tror det kommer bli en riktigt kul vecka, bara vi liksom. Jag känner mig mer säker när jag får sitta själv och verkligen tvingas lösa problem. Även om jag har ett jäkligt viktigt jobb just nu där det inte finns utrymme att säga och göra fel, så känns det alltid bättre att få förtroendet att få agera och jobba självständigt. Det gillar jag!

Kommentarer
Postat av: kajsa

ååååh jag älskar criminal minds! vilken säsong ser ni? derek morgan är ju bara för snygg. ;)

Svar: Vi har sett typ hela s07 & s06, men så kände vi att äsch - vi kollar om det från början, så vi kollade på säsong ett igår! vart är du? (:
sannas rum

2012-07-08 @ 23:32:25
URL: http://kajsaalice.blogg.se
Postat av: LINDA

hej! hur gör man så man får "bubblor/cicrlar" i ljuset i bilden..? Har funderat på det länge.. :)

2012-07-09 @ 12:14:17
URL: http://liittlethings.blogg.se
Postat av: Lelle

super snygg blogg! *O*

2012-07-09 @ 12:58:18
URL: http://elektrals.blogg.se
Postat av: Junitjej

Härliga Bilder!

2012-07-09 @ 19:20:04
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Ditte

Jättefina foton! Och vilken mysig dag!
Ha en bra vecka!
Kramar!

2012-07-09 @ 23:50:22
URL: http://akker.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0