härlig måndag


Försöker fixa alla sidor, för något knasigt har skett... Men det funkar inte, verkar vara nån bugg på blogg.se nu (Ovanligt? Överraskande? Njaa, inte precis!) som gör att sidorna uppdateras långsamt och att ändringarna inte syns. Så länge får ni leva med att det ser lite knasigt ut på vissa sidor. Tills jag har listat ut hur jag ska göra!

Min födelsedag var toppenbra, är verkligen jättenöjd! Fick massor av fina saker; ett jättefint armband, pengar, presentkort, ljus från Yankee Candles, roligt partyspel, ett par jättefina toffel-strumpor från Abercrombie & Fitch m.m. Fick bra saker också som en verktygslåda och en strykbräda (så nu behöver inte min darling stryka sina skjortor rakt på matbordet så att det missfärgas av värmen, haha). Så det var ju toppenbra! Som sagt så är jag jättenöjd. Tack alla mina nära och kära.

Ska försöka ta kort på det ikväll, men jag ska ut och äta med Capa, så jag vet inte om jag hinner. Men ska verkligen försöka! Nu ska jag göra mig morgonens andra kopp te och jobba på lite till!



WE HEART IT
Trackback
RSS 2.0