# @ ? ! ∞ $ - %

HELVETES JÄVLA SKIT VAD FÖRBANNAD JAG ÄR!!!!!!!!
Tänk såhär; Mc Donalds bestämmer sig för att släppa en ny hamburgare. Hamburgaren innehåller en massa skit som gör att de flesta kunder blir sjuka och således i framtiden för alltid kommer välja bort Mc Donalds. Allt för att Mc Donalds hade liiiite för bråttom med att släppa den hamburgare. Varje gång en kund dör av en hamburgare får deras anhöriga ett vykort hem med en fucking jävla kossa på där det står "Något gick snett, men vi jobbar på det..."

Det är ungefär så jag känner just nu. Att blogg.se 1. kommer förlora otroligt många bloggare för denna satans avkomma till kossa, 2. kommer att förlora otroligt många bloggare för att man är ju helt låst; inget funkar, allting laddar, det tar dubbelt så lång tid att slänga upp ett jävla inlägg nu för tiden 3. var lite för snabba med att launcha något som inte ens var färdigt, som inte ens funkar, 4. inte gör något åt problemen utan går på semester istället.

Jag har nästan lust att byta plattform själv nu. Jag orkar inte mer. Orkar inte mer skit. Jag har för fan bloggdesigner att göra, jag har lovat personer bloggdesigner och ni går på semester? Vad är det för stil på ett serviceföretag? Jag har aldrig någonsin varit med om något sämre från ett företag som förmedlar en tjänst via internet, faktiskt. Who's with me?!

Kommentarer
Postat av: Carolina

Haha, tyvärr håller jag med :P Det har gått utför sedan jag slutade jobba där i februari ;P

Svar: Funderar på allvar att flytta till wordpress nu, pallar inte med. varför slutade du? och vad jobbade du med när du jobbade där?
sannas rum

2012-08-11 @ 17:55:10
URL: http://carrooouw.se
Postat av: Anonym

Håller med fullständigt! Värst var häromdagen när jag skulle byta namn på en kategori och det slutar med att hela kategorin FÖRSVINNER!! Inläggen finns kvar men går inte att hitta via kategorierna längre utan endast i arkivet. Haha mvh arg bloggerska! Kram på dig Sanna:)

2012-08-11 @ 18:01:21
Postat av: Hanna

Håller med dig fullständigt. Blir riktigt irriterad!

Svar: Funderar på att flytta till wordpress, orkar inte med all skit här ):
sannas rum

2012-08-11 @ 18:06:53
URL: http://hannahjelting.webblogg.se
Postat av: Lucy Ewelyn ♥

Wordpress + Manufrog = KÄRLEK!

Svar: I would if I could (;
sannas rum

2012-08-11 @ 20:32:24
URL: http://lucy-ewelyn.se
Postat av: Tilda L

JAG ÄR MED! Nya blogg.se är så jävla fucking cp. När man ska logga in så kommer de inte upp min adress som förut, och så frot jag ska läsa något inlägg från bloglovin kommer den JÄVLA KOSSAN UPP "Vår kossa har visst tagit sig in i server rummet igen, vi jobbar på att lösa det" JÄVLA SKIT KOSSA!!!!

Svar: Kossan var lite småkul den första gången man såg den tycker jag, nu är den BARA irriterande, blir så sjukt förbannad varje gång ):
sannas rum

2012-08-11 @ 21:23:58
Postat av: Tova Grimes

Jag älskar kon, haha jag tycker hon är as charmig.
Och jag har knappt upplevt några problem, tycker det funkar jättebra :o

Svar: Jag tyckte den var rolig typ första gången jag såg den, men i och med att kodmallarna inte funkar just nu, så kan jag inte göra bloggdesgner.. och det är sjukt tråkigt. varje gång jag ska trycka upp min blogg kommer kossan upp, måste uppdatera ca 3 ggr för att min blogg ska funka. Samma sak när jag ska se mina ändringar när jag gör designer - kossan. Sjukt tråkigt.
sannas rum

2012-08-11 @ 21:30:35
URL: http://basekayguys.blogg.se
Postat av: Madame Petite

Jaa, man blir så himla irriterad på den kossan!

Svar: den var lite charmig till en början men bläää, ogillar den starkt nu ):
sannas rum

2012-08-11 @ 23:07:05
URL: http://madamepetite.blogg.se/
Postat av: Karolina

Åhhhh, word Sanna!!!!!! Blir så irriterad på kossan och att INGET funkar så bra som det gjorde innan, åhhh, ballar ur när kossan kommer upp för varenda grej man klickar på :oooo

Svar: precis! så sjuuukt tråkigt, jag blir superledsen ):
sannas rum

2012-08-11 @ 23:35:56
URL: http://bykarolinaa.blogg.se/
Postat av: Tjugofemte December ♡

Haft samma tanke i många månader nu, gjorde en testblogg på WP men man måste betala 300 kr för att ha egen design, uppdateringar kostar, allt på engelska, liknar blogspot lite granna. Kändes lite udda att jobba i.

2012-08-12 @ 11:31:28
URL: http://decemberme.blogg.se
Postat av: None None

Haha din liknelse med Mc donalds :P LOVE Sanna på den!

Svar: vet inte riktigt hur detta uppstod, haha. kan vara ilskans kreativitet som talade... ;P
sannas rum

2012-08-12 @ 12:32:15
URL: http://lillages.blogg.se/
Postat av: Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Instämmer!
Tycker att dom ska gå tillbaka till den gamla, tills dom har jobbat lite mer på den hära versionen.. :/

Svar: det finns vissa saker jag vant mig vid nu, till exempel taggarna och kategorierna. men att jag inte kan göra NÅGOT alls i kodmallen är fruktansvärt irriterande. glömde lägga in mina annonser när jag bytte design, och nu kan jag inte göra det. kan heller inte jobba med bloggdesigner. så sjuuukt tråkigt, blir så less ): har planer på att flytta till wordpress nu.
sannas rum

2012-08-12 @ 21:58:54
URL: http://yohannafotograferar.blogg.se/
Postat av: Carolina

Jag jobbade på kundservice innan. Slutade dels pga mitt vikariat gick ut, dels pga andra problem ;P Men jag vet inte vad dom anställt för några på kundservice nu... jag ska ta mig tid att flytta min blogg därifrån snart i alla fall :)

2012-08-13 @ 19:46:41
URL: http://carrooouw.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0