Kiwi



Här sitter jag med mitt gröna te och lite kiwi. Äter lite mellanmål nu på eftermiddagen innan jag ska iväg till gymmet. Jag ska inte köra igång 2OO% här, för då kommer jag hamna på -1O% inom en vecka. Utan jag kör lugnt till en början och sedan får jag trappa upp. Tror det är det bästa, för jag har ju kommit in i sådana där motivations-perioder, men de har inte varat speciellt länge. Så jag kör lugnt och fint, unnar mig på fredagar och lördagar, i kanske 2-3 månader framöver, sedan får jag bara unna mig lördag och sedan hoppas jag att jag har fått en bra inställning där det är naturligt att bara unna sig någon gång ibland. Mitt mål är att bli hälsosam, tappa mina 16,6 % men samtidigt inte ha en ohälsosam inställning till mat. Jag vill ju bara må bättre, och få på mig mer kläder och känna mig snygg. För övrigt är alla tips ni har välkomna!

Kommentarer
Postat av: klara

Jag äter lchf och har gjort det i 10 veckor och tappat 8kg, tog ett tag innan jag hittade en bra balans men nu fungerar det jätte bra och jag mår super! :)

2012-04-23 @ 18:11:37
URL: http://klarahe.blogg.se/
Postat av: Hanna ♥

Hej Sanna! :) Jag undrar om du kunde göra en video/inlägg om hur man särar menyn från liksom contenten. Skulle vara hur bra som helst och jag skulle få supermycket hjälp av det! :)



Kram! :)

2012-04-23 @ 19:31:59
Postat av: klara

sv; Jaha okej! Men bara man hittar något som funkar för en själv! :) Är det du på bilden i detta inlägg: http://sannasrum.se/2012/april/jag-gor-det-for-mig-och-ingen-annan.html#comment ? :)

2012-04-23 @ 19:48:45
URL: http://klarahe.blogg.se/
Postat av: klara

sv; Jaha okej då förstår jag! Jo hon hade riktigt snygg kropp! :)

2012-04-23 @ 20:04:37
URL: http://klarahe.blogg.se/
Postat av: Anna

Det är bra, ta det i den takten du känner för, det viktiga är att du har börjat! Jag har lite tips och inspiration på min blogg som jag har gjort bara för min viktnedgångs skull, kanske hittar du ngt intressant där :) http://sangster.blogg.se/fitforfight/

2012-04-23 @ 20:09:40
URL: http://sangster.blogg.se/
Postat av: seperti

Pepp pepp :D Hehe, nu blev jag sugen på kiwi (pga bilden), dock tåler jag inte det... :(

2012-04-23 @ 21:21:11
URL: http://seperti.se
Postat av: TJÄNA PENGAR OCH FÅ FLERA TUSEN BESÖKARE

Nu har jag loggat in på sidan och kollat.

Jo min ekonomi är också borttagen...

Vad de har gjort är att de hade först 70kr /värvning.

De tog bort alla mina värvningar från de och sänkte till 40kr/värvnin (då troligtvis du måste ha blivit medlem)

Nu sänkte de till 20kr/värvning och varför de gjort så är för att när alla bloggläsare fick reda på att man kunde få 70kr/värvning blev alla medlem där.

Idiotiskt och patetiskt!

Så på senaste tiden har jag bara haft 2 värvningar ända sen de har haft 20 kr/värvning.

Alltså har jag bara 40 nu..

Ta och bli medlem på någon annan av de sidorna som egentligen funkar.

Jag tjänar inte pengar på adsettings. Annonsen är bara uppe för att kanske få några sedlar nångång i livet av dem. Nu är det min tur att kontakta dom och det kommer fan i me inte vara någon ställt sagt.

Jag är trots allt femton, hur mycket tålamod tror dom att jag har.

2012-04-24 @ 14:49:13
URL: http://tjanapengarenkelt.blogg.se/
Postat av: Isabell

Svar: Oj, vad roligt att du frågar! Dock är inte att teckna av saker min grej, det blir sällan riktigt likt originalet. Jag är mer för att inspireras av ett foto el dylikt och sedan rita som jag själv vill. :)

2012-04-24 @ 19:41:49
URL: http://isabellicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0