Gör dina inlägg snyggare!

Hej hörrni, i förra veckan skrev jag ett låååångt inlägg om hur man kunde göra sina inlägg lite mer tilltalande och snygga. Vad gör jag med det? Näää men jag tryckte bara ner sidan och det sparades inte {vad hände med att det automatiskt hamnade som ett utkast då? Snälla, jag gillade det, vill ha det så} och jag kände att jag behövde samla på mig lite ny energi för att kunna göra om det. Så här kommer det!

CITATTECKEN:
Att bara använda vanliga "" är inte alltid roligt. Det ser ganska tråkigt ut, tycker jag. Därför brukar jag använda andra citattecken, som är lite roligare, som man använder mycket i tidningar med trevlig art directing osv. Här har ni några förslag:
❝❞   »«   ›‹   „„

PARANTESER:
Även här kan jag tycka det är lite tråkigt att använda vanliga ( ), istället använder jag { } och vill man kan man ju använda [ ] också. Men det gör inläggen lite sötare.

SMILEYS:
Antingen kan man använda Photoshopgjorda smileys eller så kan man göra det lite roligare med de vanliga smileysarna som man gör med sitt tangentbord. Det här :) <3 kan ju bli :'} ❤ - mycket finare. Jag drar mig för att använda <3 över huvud taget för det tycker jag ser riktigt tråkigt ut.

FÄRGER:
När jag gör hjärtan i mina inlägg så gör jag dem ofta i rosa. Jag tycker de ser finare ut då. Hur du gör för att ändra färg på ett specifikt ord/symbol i ett inlägg, hittar du här.

STORLEK & TYPSNITT:
Du kan också blanda dina typsnitt och storlekar i inläggen, på samma sätt som du ändrar färgen {tipset är alltså här.}. Jag gör detta om jag till exempel vill få fram en specifikt åsikt; typ ❝Kom igen och delta i min tävling❞, det blir ju mycket finare/roligare om man gör det i lite större text, plus att det är bra i en psykologisk synvinkel också - det drar till sig läsarnas uppmärksamhet.
Trackback
RSS 2.0