El Corazon

På onsdag är det invigning av El Corazons onsdagsklubb, som tydligen var en riktig succé förra året. Jag var inte där då, Roberto och jag hade inte kommit så långt i vårt förhållande vid den tidpunkten, så jag kände bara att det skulle kännas helt fel att gå dit. Vi dejtade men det var inte officiellt och hela den refrängen, däremot var vi ju där när han fyllde år, och sedan var vi där lite grann i höstas. Men i år är det dags. Med råge. För er som inte vet då, så höll Roberto med sin bästa vän + ett par promoters i en sommarklubb på El Corazon på Avenyn förra sommaren, och denna sommaren kör de på samma grej, fast bättre! Mer organiserat, proffsigare och roligare. Jag har dragit med mig Tina, Bella och Kajan som ska ackompanjera mig, och jag är helt säker på att det kommer bli grymt. Löning, champagne, salsa och roliga människor.

Jag har tänkt mig den svarta klänningen från Gina Tricot, som jag bloggade om i förra veckan. Till det ska jag ha en hög hästsvans med rakt hår och knallrosa läppar. Tror att det kan bli riktigt snyggt. Det som behöver inhandlas är ju... allt - freebra, väska, klänning, läppstift & ett halsband. Ingen aning om vilka skor jag ska ha, jag ska ju trots allt orka dansa till klockan tre. Så jag tror jag får köpa sådana där inlägg, Party Feet eller vad de heter. Men vilket knallrosa läppstift ska jag ta? Tror det kommer bli det från MAC i och med att jag är helt förälskad i det märket. Yummy. Vad tycker ni?


Kommentarer
Postat av: aidaho- en blondins tankar

den outfiten kommer bli assnygg, det kommer gå hem stenhårt, ktilrent och supertrendigt!

missa inte dagens blogg hos mig, puss!

2012-04-23 @ 17:05:32
URL: http://aidahse
Postat av: Tjugofemte December ♡

Åh vad SNYGG du kommer att va! Riktiga PUMAN :)

Jag röstar på nr 1, 3 & sista stiftet. Bojkottar Make up Store efter jag sett dokumentären om hur vidrigt de behandlar återförsäljare, kunder mm, så inget mera M för mig!



Du kommer att vara skitsnygg, högklackat måste du ju ha, gärna med band runt om vristen, då orkar fötterna lite längre :)

Kram C

2012-04-23 @ 17:12:13
URL: http://decemberme.blogg.se/
Postat av: Tjugofemte December ♡

Ok, bra att fler bojkottar detta företag. Jag blev helt chockad hur de håller på.

Höga svarta stövlar funkar ju också :)

Lycka till! :)

2012-04-23 @ 17:31:47
URL: http://decemberme.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gå gärna in på min blogg och rösta på vilken uggel-väska som är den sötaste. Då skulle jag bli glad :)

http://torriz.blogg.se/2012/april/du-kan-vara-med-och-avgora.html

2012-04-24 @ 17:34:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback