Ren



Inte nog med att de luktar gott så ser de ju fantastiskt läckra ut också!
Clean Outdoor Shower Fresh ska vara en väldigt uppfriskande doft, som självklart ska lukta rent. Färgen ska gå igen i lukten också i form av toner av löv från näckroser, violblad och bergamott. Sandelträet ska sätta pricken över i:et på denna somriga, fräscha doft.
Clean Summer Eau Fraîche ska vara precis vad namnet säger; fräsch och somrig. Den är lite lätt och blommig i lukten, med noter från roser, bergamott, plommon, liljekonvalj och till och med italiensk limoncello.
Clean Summer Linen är en citrusaktig doft som jag tror skulle passa mig perfekt. Den beskrivs med orden lätt, sval och fräsch, men påminner fasligt mycket om Summer Eau Fraîche, då noterna i doften är mirabelle-plommon, italiensk limoncello och bergamott. Just citrusdoften kommer antagligen från limoncellon, och det är det som tilltalar mig mest.
Clean Summer Escape Eau Fraîche ska vara fruktig men som de tidigare nämnda också ha en citrusaktig doft. Antydan av kokosnöt finns i denna doft, och man har inspirerats av molnfri himmel, ändlöst hav och solkysst hy. En riktigt somrig doft, utan att vara vare sig för blommig eller för fruktig. Det låter defintivt som en doft i min smak, Clean generellt känns som att de satsar på att inte göra för tunga dofter, och det är precis vad jag gillar.
Clean Wellness Purity är en av dofterna i ett nytt koncept som Clean har lanserat. Det ska vara en mer feel-good-känsla, okonstlat och naturligt. Purity är en doft som innehåller noter av apelsinblomma, ros, lichifrukt och persika. När man sprutar på sig Wellness-parfymerna från Clean är tanken att man ska känna sig vacker och självklart ren! Jag gillar tanken på att man ska känna sig vacker i dessa dofter, men jag tror ärligt talat inte på det, tyvärr. Även om jag är ganska övertygad att den luktar himla gott!
Clean Simply Soap är precis som namnet avslöjar en tvålig doft som luktar jasmin, bergamott, lotusblomma, rosolja, viol och mysk. Många dofter i samma som inte riktigt förklarar hur parfymen doftar, men att lukta tvål tycker jag är himla fräscht.

Kommentarer
Postat av: Sessan

Flaskorna är riktigt fina. Luktade på den ljusblå då det är den enda jag hittade men på mig luktade den inte alls gott tyvärr :/

2011-09-20 @ 10:47:45
URL: http://impalaa.blogg.se/
Postat av: Mika

Världens goaste dofter. Jag har en hel samling, haha!

2011-09-22 @ 20:39:56
URL: http://frayme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0