reach it



WEHEARTIT.COM


När jag sätter upp mina mål så vill jag vara realistisk, för att kunna nå dem. Några av målen når jag inte upp till, även om de är himla lätta. Men det bara... blir liksom inte så. Så därför så sätter jag upp ganska lätta mål utåt, och sedan har jag en egen lista som ingen någonsin får se där jag har mina ordentliga utmaningar. Jag vill inte att alla ska få veta om jag misslyckas. Så här kommer en lite töntig lista, men när jag får saker att sträva efter så blir jag direkt gladare och lyckligare. Om det så är att sträva efter just det - att vara gladare och lyckligare.

› En fin jul Jag tjatar om julen och vintern hela tiden. Därför ska jag göra den här julen till den finaste. Jag ska ta massa fina kort, baka massa goda saker, träffa alla nära och kära och bara sprida den där värmen som man ska göra vid jul. Jag ska vara tacksam för vad jag har och skämma bort dem jag tycker om.
› Ny tatuering I jul ska jag göra en ny tatuering också. Den där med mamma och pappas födelsedatum, alternativt deras namn. Sådär på foten som det är på bilden, jag tycker det är himla fint!
› Lycka Hitta lyckan i varje liten händelse. Var sådär lycklig som du alltid är, Sanna! Inte vara ledsen. Ledsen kan man vara i graven.
› Träna You've always got tomorrow, but why not start today? Det är verkligen sant, jag måste verkligen börja röra på mig, så därför ska jag hem och slänga på mig träningskläderna så fort jag kommer hem. Och börja planera in powerwalks och sånt där tills jag har råd att prioritera ett gymkort.
› Gelenaglar I slutet av månaden ska jag göra gelenaglar. Sådetså. Orkar inte med mina fula, äckliga naglar mera. Jag vet dock inte vad för några jag vill göra... Färg alltså! Några tips?
› Ha kul! Jag måste komma ut mer. Göra mer saker på helgerna. Jag kollade igenom mitt Photo Booth-album häromdagen och insåg hur mycket jag saknar att verkligen få göra mig i ordning, fixa håret (okej, det kommer ju inte gå nu när jag kör balsammetoden, men ändå), sminka mig och klä upp mig. Mer sånt!
› Marc Jacobs-väska Det ska bli årets reward. För att jag har varit en stark person det här året som gått igenom mycket. Och för att min Gucci verkligen sjunger på sista versen (om låten inte redan är slut...).
› London Det är ju redan bokat, men det är ett mål - att göra London himla kul! Leva livet därborta, och få tillbaka känslan av att det är världens bästa stad.
› Älska Sluta tvivla, sluta vara rädd och leva idag. Inte vara så negativ, våga hoppas. Inte känna mig underlägsen. Vara en bra flickvän och dela med mig av alla fina känslor.
› Löneförhandla De har peppat mig på kontoret att löneförhandla innan jul, så jag ska göra mitt bästa fram till mitten av december, kämpa på järnet, och sedan ska jag löneförhandla!
› Balsammetoden Det här är ett mål som jag inte är helt säker på, faktiskt. Jag vill, men jag vet inte om det går. Jag har liksom hållt på i tre dagar och känner att jag inte står ut. Men blir det inte balsammetoden så ska jag ta hand om håret på något annat sätt. Det behövs!
› Njuta! Av alla de där små sakerna. Köpa lite varm choklad hem. Kanske till och med kosta på mig en micro så att jag slipper köra allt i ugnen? Mer tända ljus, mer promenader i mörkret, uppskatta söndagmorgon mer när vi ligger i sängen hela dagen. Inte se det som ett problem att man myser bort en hel helg.

Kommentarer
Postat av: Isabell

Balsammetoden kan vara lite jobbig i början, var noga med att skölja ur ordentligt så att du får ur allt balsam. Det är så värt resultatet sedan, jag lovar! :)



För övrigt tycker jag det är en bra lista du sammanställt, jag blir pepp på att göra en egen pepp-lista! :)

2011-10-11 @ 14:42:01
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Postat av: Emma

Bara så du vet så kommer det inte gå att göra tatueringen så långt ner på foten som på bilden. Eller det går, men de rekommenderar det inte för det finns typ inga fibrer där eller vad det var så det kommer bli suddigt å typ smetas ut om man har den så långt ner. Bara så du är beredd på det :)

2011-10-11 @ 16:41:58
URL: http://evdahlin.blogg.se/
Postat av: Heedvig

låter bra! du är så inspirerande! :D <3

2011-10-11 @ 17:58:40
URL: http://missheddan.blogg.se/
Postat av: Ysen

Fin blogg!



Jag är väldigt intresserad av design och vill gärna ge tips eller göra en header eller något annat, om du är intresserad så kommentera på min blogg bara.

2011-10-11 @ 18:21:53
URL: http://ysen.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Gillar din lista :)

2011-10-11 @ 18:26:47
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: Andrea

Hej! Nu har du chansen att vinna ett rabatt kort på 100 kr på nelly.com, gå in på min blogg under Tävlings-kategorin för mer info.

2011-10-11 @ 18:53:48
URL: http://deadoras.blogg.se/
Postat av: F I A L I I A ♡ Frida Hellenberg

SV: Jag hoppas och vill passa i det, men njaaa.. Det ser inte bra ut ;)



Angående rubriken: Tack så mycket! Jaa, så skulle jag också vilja ha det.. Men man får göra de bästa av situationen :)

2011-10-11 @ 19:03:37
URL: http://fridahellenberg.blogg.se/
Postat av: Melinda

Tycker det är jätte bra att du sätter upp en sån här lista. Min mormor brukade alltid säga: "Den som inte finner någon mening i det han gör finner heller inte någon mening med livet.." Det får en att tänka till lite extra. Vi lever bara en gång.. Kram till dig!

2011-10-11 @ 19:40:03
URL: http://trettondemars.blogg.se/
Postat av: janelle

Hej, superfin blogg!:)

Kolla gärna inn min!

2011-10-11 @ 20:01:10
URL: http://janellanderson.blogg.se/
Postat av: Frida- studentliv i Karlstad

vilket peppinlägg! gjorde mig glad på något sätt ;)

2011-10-11 @ 21:56:32
URL: http://fridasfriday.webblogg.se/
Postat av: SandraVictoria

Åh, listor! Jag älskar listor! Nu blev jag jätteinspirerad och kommer säkert vara en härmapa, men ta det bara som en komplimang, fina Sanna =)

2011-10-12 @ 00:20:57
URL: http://www.sandravictoria.se
Postat av: Michaela

Hej.

Har försökt skicka mail till dig i flera dagar nu men det vill inte :/ tror jag lyckades få iväg informationen nu iaf. Skickar bilder i annat mail inom kort.



Säg till om något är tokigt eller om du fortfarande inte fått något mail.

2011-10-12 @ 11:16:41
URL: http://agapi.webblogg.se/
Postat av: Veronica

Nagellacket på naglarna är super snyggt. Lite inspiration till mina naglar. :D

2011-10-12 @ 20:32:13
URL: http://veronicahagstrom.blogg.se/
Postat av: Sessan

Tycker det var många fina & bra mål. Ska göra som dig faktiskt, Ett bra tips.

2011-10-15 @ 19:49:03
URL: http://impalaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0