Stackars mig...




Jaa... det kändes helt rätt att lägga ut lite knasiga bilder nu!
Jag vet inte om Kajan har förstått det, men att bo med mig kommer generera en hel del bilder på henne här, and there's no mercy!


Vaknade imorse av att tungan var sådär äckligt torr, och en stor klump i halsen. Sedan började näsan rinna, ögonen likaså, och jag har varit tyst större delen av morgonen vilket lett till "Sanna is very quiet this morning, why is that?", och jag har bara fortsatt hålla tyst, för jag orkar inte. Hade inte tänkt ha roligt den här helgen, mest spara för finebesöket som kommer om en vecka; Camilla! Har inte sett henne på mer än ett halvår, helt galet. Väldigt, väldigt galet. Så jag ska spara pengar, sitta barnvakt. Känns dock vemodigt att jag kollat klart på Vänner, vad ska jag titta på då? { okejrå, Desperate Housewives, Gossip Girl, Glee, Rederiet... } Och Katy köpte The King's Speech som jag tänkte gotta ner mig och se på ikväll. Bara bli frisk, för just nu känner jag mig lite småsjuk.

Hoppas ni får en bra helg!

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Krya på dig! Inte skoj att bli sjuk :/

Hoppas helgen blir bra ändå på något sätt.

Kramar

2011-05-20 @ 10:06:22
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: Melinda

Stackare! Krya på dig!! Inte kul att vara sjuk så där :(

Kram!



Ps: tack för en super fin blogg. Du är så otroligt duktig och kreativ!! Det känns så "mysigt" på något sätt när man klickar in på din blogg. Ds.

2011-05-20 @ 11:01:53
URL: http://trettondemars.blogg.se/
Postat av: julia

Uuu, sjuk är inget kul att vara. Men jag hade hellre vart sjuk än att sitta i skolan i 10 timmar om dagen och skriva uppsats och hemtenta. Gnälligt värre från mig när jag skulle säga Krya på dig!

2011-05-20 @ 13:20:38
URL: http://juliaingvarsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback