Apelsinvatten

 

God morgon. Mycket bättre dag idag än igår. Bröt ihop totalt igår eftermiddag faktiskt. Kanske för att jag inte hade ätit socker, haha... Nej, det tror jag inte. Jag går i alla fall vidare på att försöka att inte trycka i mig så mycket socker. Det är inte vikt och fett som skrämmer mig när det kommer till det, det är diabetes och för högt blodsocker. Kolesterol i blodkärlen och allt sånt där. Jag vill ju vara frisk!

 

Hur som helst! Jag upptäckte att müslin jag äter till frukost var en grov sockerbomb... Hela fem procent var socker, rent socker. Så jag skippade den nu, kör grekisk yoghurt med jordgubbar och apelsin. Egentligen är det viktigaste för mig att äta något till frukost, jag har nämligen aldrig klarat av det tidigare. Har haft superproblem med frukost, för jag har ingen aptit på morgonen. Så allting bara växer i munnen, blir större och större tills jag spottar ut det. Bröd har jag i princip aldrig klarat av, sällan... Men nu har jag kommit igång riktigt bra med frukosten, så jag slipper bli hungrig och gå och småäta. Heja mig!


Kommentarer
Postat av: Marie - Fotograferande Hundtoka

Håller med, minskar också på godis mest för beroendet. Men såklart för att vara nyttig med, men vill inte vara så beroende =D

2011-05-04 @ 13:27:35
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Anonym

Heja heja Sanna! :) När du kommer hem får vi börja med trevliga, långa och roliga promenader :) ;)

2011-05-04 @ 16:58:02
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: {Elsa}

Fin bild!

2011-05-04 @ 20:24:04
URL: http://elsaglans.blogg.se/
Postat av: Cajsa Tapper - fotoblogg

2011-05-04 @ 21:06:15
URL: http://lov
Postat av: Cajsa Tapper - fotoblogg

Så fin bild! :)

2011-05-04 @ 21:07:10
URL: http://lovelycajsa.blogg.se/
Postat av: Jenny

underbart fin bild :)

2011-05-04 @ 22:21:04
URL: http://jennysfoto.webblogg.se/
Postat av: Linn ♥

fin bild :D

2011-05-08 @ 11:39:41
URL: http://linnhs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0