Regler för min blogg, från och med nu.



Sannas Rum, 2.0 - ny design, nya regler.


Det här får bära eller brista, men det är såhär det måste bli för att jag ska orka med att blogga!


› Jag kommer inte längre svara på kommentarer/mail angående designfrågor. Ni får från och med nu vända er till min bloggtips-/photoshoptipssida (ni hittar länk i dropdownen+i menyn). Däremot om det är något tips som inte finns, alltså ett nytt tips, så får ni gärna lämna en kommentar att ni önskar att jag gör ett videoklipp om det. Kommentarer som rör tipsen ("Det här funkar inte") kommer heller inte besvaras, därför att alla tips funkar - jag gör ju det i videon med exakt samma koder och allting, så jo, de funkar.

› Den energin som jag lagt på att svara på sådana kommentarer kommer jag nu lägga på att göra fler videoklipp och fler gratisdesigner. Det efterfrågas mycket, men på grund av alla kommentarer om bloggdesign har jag varken tid eller lust att skapa nya tips eller nya designer.

› Jag kommer heller inte svara på kommentarer som efterfrågar något jag redan skrivit om. Jag inser själv vilken irritation som skapas inom mig av att jag ser er som lata. Jag vill inte se er som lata. Så använd sökfunktionen eller kolla i mina kategorier! När det kommer samma frågor hela tiden, om tips som redan finns så byggs det på hög och jag blir istället apförbannad och blir en otrevlig bloggare, vilket jag inte vill.

› Inga länkbyten. Jag gör inte längre några länkbyten. Ber så mycket om ursäkt för detta till alla er som tidigare haft det med mig, men jag glömde spara, så jag har ärligt talat inte en aning om vem jag haft länkbyte med, alltså har jag tagit bort allt istället. Kommer inte göra några nya länkbyten heller, vill ha en så kort meny som möjligt från now on!

Så, det är mycket möjligt att jag kommer tappa läsare för att ni inte tycker att jag svarar på frågor, men är det så att jag inte svarar/gör en film, kolla på inläggen igen - då finns tipset! Om det är en kommentar med en fråga, som redan är besvarad kommer den alltså inte besvaras igen. Är det en fråga om något tips jag inte har, då kommer jag förhoppningsvis när jag har tid och lust göra ett videoklipp av det. Detta för att vi alla ska bli gladare av att besöka Sannas Rum, och jag ska tycka att det är roligare att blogga! Jag hjälper er gärna, men via mina videoklipp, inte via att besvara samma frågor om och om igen dag ut och dag in.

 


Kommentarer
Postat av: felix

helt awesome, tycker du har bra och tydliga regler, onödigt för visso. Man ska inte behöva ha massa regler för att kunna blogga, men stark är du iaf, glad att du börja igen! :)

2011-03-28 @ 20:53:09
URL: http://kidforever.blogg.se/
Postat av: Martina

She's back <3

2011-03-28 @ 20:57:23
URL: http://martinalundborg.se
Postat av: Rebecca

Åh det här gjorde min dåliga dag bra <3

2011-03-28 @ 20:58:00
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/
Postat av: SHORTYS

välkommen tillbaka finaste :) och sjukt fin deesign. I LOVE! :)

2011-03-28 @ 20:58:28
URL: http://shortys.se
Postat av: kajsa

sv:

jag vill inte ha någon ursäkt av dig. som tydligt framgick i förra kommentaren ville jag själv be om ursäkt och göra rätt för mig.



alla tolkar ju olika och visst skulle man kunna tolka min kommentar som du tolkade den, men det var iaf inte så jag menade. hoppas du är nöjd iaf, du är inte så himla trevlig du heller och dina kommentarer uppfattar jag som kränkande, hela ditt sätt att skriva till mig, är det mobbing då? ja kanske.

allting kan tolkas olika, men min personliga åsikt är att mobbing också beror på vilken mobbarens grund för mobbingen är. t ex var ju min avsikt att få reda på ett svar, jag var nyfiken. kunde absolut formulerat mig annorlunda men nu gjorde jag ju inte det.

du tolkade min fråga på ett sådant vis att du upplevde det som mobbing. jag är ledsen för det. men min avsikt var som sagt att få svar på en fråga. inte att såra. en mobbare har enligt mig dåliga avsikter. jag tycker inte att fråga är en dålig avsikt..

jag orkar inte lägga ner mer energi på detta. orkar faktiskt inte det, tycker du gör en höna av en fjäder men det är ju din ensak, inte min. om du vill min något så maila mig gärna. mycket enklare än att kommentera, dessutom är jag där oftare än på bloggen.



och det om att jag inte har läst mer än ett inlägg i din blogg, där har du helt fel. älskade din blogg förut, följde den i ett par månader innan jag vågade ställa en fråga. resten vet du ju om.



och ja. jag hade vågat fråga dig det öga mot öga. frågan är om du hade vågat säga det du skrev till mig öga mot öga? bara en fundering..

2011-03-28 @ 21:16:31
URL: http://kaays.blogg.se/
Postat av: Isabell

Låter som bra regler tycker jag, det är ju din blogg. :)

2011-03-28 @ 21:16:47
URL: http://isabellicious.blogg.se/
Postat av: SANNA

Kul att du är tillbaka! (:

2011-03-28 @ 21:18:11
URL: http://thinkdifferent.devote.se
Postat av: Emilie

Om folk inte kan acceptera dina regler så är det ju bara de som själva lider i slutänden. Designen ser grym ut och jag tycker inte att några av dina regler ser konstiga ut alls! :) Jag vet att jag redan har sagt det, men tusan vad kul att du är tillbaka <3

2011-03-28 @ 21:20:05
URL: http://vintertroll.blogg.se/
Postat av: D E M I T R A [foto & personligt]

gud vad bra!!! har saknat dig som fan, din blogg är verkligen bäst <3

2011-03-28 @ 21:42:07
URL: http://demitras.blogg.se/
Postat av: anna

SÅ glad att du är tillbaka!!!:)

2011-03-28 @ 21:59:17
URL: http://annaorebecka.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ville bara hälsa att det är väldigt kul att du har börjat blogga igen! Har kikat in här varenda dag sedan du slutade och hoppats att du skulle börja igen :P Om du har lust så får du gärna svara på hur vädret i London är förresten, för jag åker dit på onsdag för att fira min mamma och hon har börjat oroa sig lite om man måste ta med sig paraply och en massa sånt, hehe. Ha det gött! :)

2011-03-28 @ 22:10:43
Postat av: kajsa

jag har själv varit mobbad så fattar vad du menar.

skönt att allt är utrett iaf. lycka till nu med nystarten :)

2011-03-28 @ 22:16:33
URL: http://kaays.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Älskar dina "nya" inlägg Sanna :) <3 Tycker du gör så rätt i att verkligen markera åt folk :) Fan jag är så kass på att ha tid att fixa en skype date med dig. Miss you girl!

2011-03-28 @ 22:47:25
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: Marie

Det är riktigt, man ska inte behöva ta skit. Då ska du nog behöva slippa massa elaka troll

Kramar

2011-03-28 @ 23:10:13
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Emma

åh, du är tillbaka!!! :D:D:D

2011-03-28 @ 23:11:19
Postat av: Izabella

kul att du är tillbaka, för du är grym! men jag bara undrar om du kan göra ett videoklipp om hur man delar in inläggen? så det blir som bubblor som inte sitter ihop, om du förstår hur jag menar? :D

2011-03-29 @ 00:04:15
URL: http://justinbstories.blogg.se/
Postat av: sofia

Thank god att du är tillbaka! Favorit au pair bloggen ju! Blev så hemskt ledsen när jag såg videon och ville bara krama om dig! Du verkar vara en sådan fantastisk person och jag är glad att du är tillbaka!

2011-03-29 @ 09:29:18
URL: http://emelieesofiaa.blogg.se/
Postat av: Hanna

YOU GO GIRL! Tänk på att man kan inte bli omtyckt av alla, och egentligen, varför egentligen bry sig om vad en helt okänd människa tycker om dej? Skit i alla elaka kommentarer, tänk att du är en bättre människa en dom, som sitter någonstans bakom en dataskärm och skriver något illa om dej, när dem inte ens känner dej... helt sjukt att det är så, och jag om någon vet att det kan vara svårt men man måste tänka lite så.

Gud vad härligt att du är tillbaka, nu tycker jag att du ska blogga för dig själv, och inte för oss läsare, du ska göra det för att du gillar det helt enkelt :)

förresten har du inspirerat mig till att åka som aupair till London om några år, och jag älskar din blogg!

kram på dej, hälsa drömstaden från mig! ♥

2011-03-29 @ 10:02:24
URL: http://hannasvenssont.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Tack för att du börjar blogga igen, hoppas det bär denna gången...KRAM ;)

2011-03-29 @ 10:59:05
URL: http://mikkansweet.blogg.se/
Postat av: Sandra Marinoni

Gud så kul att du är tillbaka! Jag brukade kika in din blogg lite då och då, och när jag såg videon du hade lagt upp blev jag verkligen ledsen. Det är ju inte så att jag känner dig på något sätt, men jag kände verkligen med dig. Jag tycker att det är så himla synd att Någon ska behöva känna sådär, att folk bara klagar och kritiserar för ingenting. Blev så arg på alla elaka människor att jag till&med postade länken till klippet på twitter.. Tycker inte att sådant ska få förekomma!



Så verkligt kul att du kände att du har styrkan att komma tillbaka :) Jag hoppas att de elaka människorna inte får dig att må dåligt igen!



Ta hand om dig! Puss

2011-03-29 @ 14:35:31
URL: http://marinoni.blogg.se/
Postat av: {Elsa}

Designen är underbar!

2011-03-29 @ 17:26:50
URL: http://elsaglans.blogg.se/
Postat av: Anna

Åhh vad kul att du är tillbax ! Har saknat din blogg.

2011-03-30 @ 11:20:13
URL: http://www.annasrum.se
Postat av: Josse ♥

TACK!! gud vad glad jag blev när jag såg att din blogg låg uppe igen, Har saknat att läsa om hur hur du har det i London ^^ :)

2011-03-30 @ 14:28:17
URL: http://jossesblogg.blogg.se/
Postat av: Chawo

Du är så grymt bra och jag älskar läsa din blogg.

Är skiit glad att du är tillbaka! =DDDDDDD

Yippiee!!

2011-03-30 @ 18:37:56
URL: http://chawo.blogg.se/
Postat av: Cassandra ''ChiCaz'' - Tecknare

Underbart att du är tillbaka! :)

Din blogg har inspirerat och hjälpt mig så många gånger, och det har varit väldigt tomt utan dig här. Denna läsaren tappar du aldrig, så fortsätt med det du redan gör så bra och slå alla andra bloggar med hästlängder! Tack igen för en superbra blogg! :)

2011-03-31 @ 23:36:43
URL: http://chicaz.se
Postat av: dlc

Det låter bra, och suuper att du börjat blogga igen :)

2011-04-01 @ 14:02:16
URL: http://yyousuck.blogg.se/
Postat av: b

Hej :) kan du göra en film eller så om hur man ändrar typsnittet som bloggnamnet skrivs på, eller hur man byter färg? och då menar jag inte i ett inlägg, utan bloggnamnet.

2011-05-06 @ 17:25:05
URL: http://moufieeh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0