Bilder från i lördags



I lördags åt vi lunch på The Diner i Camden (tåls att tilläggas att den åts utomhus också!), jag tog en Smoked Salmon Salad. Rekommenderas om man gillar lax!

 



Söta Sophia på Stables Market i Camden. Det är jättekul att vandra runt på marknaderna i Camden, men jag köper sällan något förutom mat, haha.

 



Fina Amanda i Regents Park. Lägg märke till körsbärsblommorna i bakgrunden, vår, vår, vår!

 



Vi promenerade från Camden till Oxford, och där blev det lite shopping, men jag och Amanda smet också in på Joe & The Juice vid korsningen Oxford St/Regent St och fikade/åt. Jag tog en supergod juice och hon åt en avokadopanini. Joe & The Juice tycker jag helt klart ni ska besöka om ni kommer hit - superhög musik, god mat/juice, mysig inredning och trevlig personal.

 



Vi gick vidare till Svenska Kyrkan efter nån timme på Oxford Street/Joe & The Juice, och där köpte jag mig mina efterlängtade ostbågar. Efter den sugiga festivalen (alltså Melodifestivalen, det blir ju verkligen bara sämre och sämre...) så bestämde jag mig för att det skulle bli en öl - hade ju redan brutit mot mitt alkoholförbud - så vi gick till Svenska Puben mittemot kyrkan, där det blev en Stella och resten av my cheez doodles!

 



Jag, Petra och Sara tog oss tillbaka till Camden vid elvatiden, där vi som vanligt på lördagar hamnade på Monarch. Hade en väldigt rolig kväll, var lycklig som få! Här gör Petra kaninminen - en min som återfinns på minst 5-6 bilder varenda helg. Haha. Lite av vårt signum.

Trackback
RSS 2.0