Adoperator är ett skämt




Jag har haft adoperator i snart tre år, och varenda gång jag ska få utbetalning måste jag maila och tjata på dem. Helt sjukt, så galet oproffessionellt. Jag har sammanlagt kanske fått fem-sex utbetalningar, vilket inte ens är mycket, men jag vet att min blogg ändå ger dem lite intäkter - borde de inte då värna om mig som kund? Jag har bestämt mig för att avsluta mitt samarbete med dem för jag är så trött på hur de sköter allt.

Skulle fått utbetalning sista februari, har jag fått några pengar? Nope. Fick ett mail i början av veckan att de ber om ursäkt och att pengarna kommer komma in innan denna vecka är slut. Nu är det helg = inga transaktioner kan göras, och det ekar fortfarande med sin frånvaro. Blir sjuuukt förbannad.

Om ni har adoperator rekommenderar jag att avsluta det och gå över till Tradedoubler eller Frossle istället, för folket på adoperator vet uppenbarligen inte hur man sköter affiliate-program...

Kommentarer
Postat av: Mirre

Vet inte ens vad det är jag, hehe

kramar

2011-03-12 @ 12:26:23
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: jojo

hej! först måste jag bara säga att din blogg är jätte bra, och du har hjälp mig mycket! men det jag inte har förstått är hur man gör, Du vet på dina gratis designer så har du flikar över headern. Hur hur man dem och hur gör man dem i denna form (fyrkantiga och med runda hörn) Skulle bli grymt tacksam om jag fick et svar kram!

2011-03-12 @ 16:10:47
URL: http://joojoos.blogg.se/
Postat av: Linnéa Lindell

Frågestund på bloggen - vad vill du veta om photoshop ? <3



http://linnealindell.blogg.se/2011/march/vad-vill-ni-veta-om-photoshop.html

2011-03-13 @ 21:00:59
URL: http://linnealindell.blogg.se/
Postat av: Björn Öström

Hej Sanna. Utbetalningen har dröjt på grund av ovanligt hög arbetsbelastning under februari och mars. Detta ursäktar givetvis inte förseningen och vi har vidtagit åtgärder för att förbättra våra interna rutiner.



Mvh

Björn Öström

VD, Adoperator

2011-03-15 @ 08:43:23
URL: http://www.adoperator.com
Postat av: Modebloggaren Olivia

Hej jättesöt och snygg blogg du har Sanna !



Jag undrade om du ville delta i min "Reklamering tävling" som jag har på bloggen, inlägget heter TÄVLING du missar det inte ! Tävlingen är superenkel och om du vinner vinner man reklamering, jag har 80-150läsare om dagen så reklamering får du garanterat!

2011-03-16 @ 16:48:50
URL: http://olivias.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0