Happiness hit her, like a train on a track



Tiden går för fort. Lite för fort. Varje kväll inser jag att "aha, en till dag har gått, det var ju nyss morgon, klockan ringde nyss och jag masade mig ner och åt frukost med pojkarna". Också har det snart gått ett helt år sen vi stod där och sjöng "Sjung om studentens lyckliga dagar" { och det var också den enda raden i den sången som jag kunde... }. Idag har Lerums gymnasium sin student, och jag är avundsjuk, jätte-avis. Men, jag har ju också fått ett år av erfarenhet. Erfarenhet av livet, av barn, av arbete, av mig själv. Så nu står jag här. I London. Har sju eller åtta helger kvar. Galet.

Och snart flyttar jag hemifrån. På riktigt, med ansvartagande och allt vad det heter. Hemförsäkringar och tvättider. Laga sin egen mat och bädda sin egen säng { inte så att någon annan brukar bädda den för mig, men jag gör det liksom aldrig } och betala hyra. Lite skraj blir jag nog. Men kul ska det bli! Kan ju inte bli bättre när det är Kajan som jag ska dela det med!

Kommentarer
Postat av: ANNE

SV: Tack sötnos! :)

2011-06-01 @ 09:48:30
URL: http://favs.se/mode
Postat av: b

Tack! Jag hoppas verkligen att jag blir frisk snart igen. Vill börja träna så snart det går

2011-06-01 @ 12:44:23
URL: http://montani.bloggplatsen.se
Postat av: SHORTY

det går nog bra ska du se :) jag flyttade ut första gången för ca 3 veckor sen och det är helt ärligt ingen stor skillnad :) fast det beror ju på om du har egna utgifter och tvättar och så själv fast du bor hemma haha ;p kram

2011-06-07 @ 20:09:10
URL: http://shortys.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0