Sista dagen!



Då var jag inne på sista dagen som au pair, och jag har redan gjort halva min arbetsdag. Woop woop! Och guud vad mycket jag hunnit med; servera frukost till barnen, packa deras extrakläder för Legoland (jag är ensam hemma idag!), skurat ugnen & plåtar, fyllt på alla sprayflaskor med diverse medel, rensat alla deras leksakslådor och sorterat samt sorterat lego. Vilken superwoman jag är! Nu är det bara en snabb dammsugning, städa badrummen och tvätta golvet kvar, men det tänkte jag spara till i eftermiddag i och med att Vita, stryktanten, är här just nu.

Fortsätter med bloggdesignerna, och tänkte ha en liten uppesittarkväll med mig själv och jobba stenhårt med dem. Duktig Sanna! Också försöker jag klura ut om jag på något sätt kan koppla Blackberryn till datorn så att jag får internet. Har suttit i timmar med det i veckan, men hittar ingen tutorial för 852O, suck. Hade gärna haft min lille bebis-iPhone just nu... I och med att jag ska vara på flygplatsen i många timmar på söndag/måndag så vill jag ju ha något som kan hålla mig vaken. De ser dock inte speciellt ljust ut.

För övrigt är jag väldigt effektiv, duktig och pigg idag, i och med att det är min sista dag så känns det som att ljuset i slutet av tunneln är galet nära, och jag vill absolut göra mitt bästa.

Kommentarer
Postat av: frida

Hur har det varit att vara opair? Rekommenderar du det för andra? :)

2011-07-22 @ 11:18:35
URL: http://lemien.blogg.se/
Postat av: mikaela

åh va skönt för dig att få komma hem nu! :)

2011-07-22 @ 11:38:30
URL: http://frayme.blogg.se/
Postat av: Charlotte

åååh Sanna! Snart är du hemma i Sverige. Och flytten väntar :) Synd att jag jobbar den 26:e då du behövde lite hjälp :/ (om jag minns rätt datum) :D haha!

2011-07-22 @ 13:18:58
URL: http://thelittleroom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0