helping me get a job?




Nu har jag precis skrivit in mig hos Arbetsförmedlingen
, så jag ska åka dit och kolla om jag kan få tag på någon som kan berätta för mig hur mycket framtida arbetsgivare får i bidrag för att anställa mig då jag inte haft en anställning sedan september 2010. Tänker inte säga mer än så, men förhoppningsvis har jag löst ett jobb inom kort, och det kommer ni inte missa i bloggen, kära vänner. Hihi. Lovar bättre uppdatering inom kort, ni ska få en videoblogg från nya lägenheten och sådär. Ikväll är jag ensam hemma för Kajan ska iväg och ha filmkväll med lite jobbarkompisar och jag måste ju verkligen hålla på med designerna. Så det ska jag sitta uppe med ikväll/inatt. Imorgon är chilldag (igen, haha), vi har bara tvätt på schemat. Lite busiga var vi (eller jag) och skrev med bläck på tvättlistan, vi får hoppas att grannarna inte blir fööör arga.

Hur som haver, ska dricka upp min yoghurt och pysa iväg till Pustervik. Sen ska jag möta Kajan så ska vi gå och kolla på ett skoställ på Åhlens. Just nu ligger alla våra vardagsskor slängda så man snubblar lite när man kommer in genom dörren. Haha.

Kommentarer
Postat av: t h a i p i n n e n ♥

sv; jaha vad najs :D

2011-07-28 @ 13:40:20
URL: http://thaipinnen.blogg.se/
Postat av: Linda Berggren

Jag måste ju förstås be dig så hemskt mycket om ursäkt sanna jag vet inte vad som flög i mig! att kopiera är defenitivt inte kul, och absolut inge roligt för dig eller för dahlen, jag har tagit bort headern och ska ändra bloggen, ber så hemskt mycket om ursäkt och lovar att aldrig göra om detta igen! /Linda

2011-07-28 @ 15:53:23
Postat av: Sessan

Så roligt att du troligen hittat ett jobb, håller tummarna för dig.

2011-07-28 @ 16:27:53
Postat av: L J E M T F E L T ♥

Åhh jag vill se lägenheten! Är super nyfiken!

2011-07-28 @ 21:32:21
URL: http://ljemtfelt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0