Världen är liten - min version

När Camilla flyttade till Australien så berättade hon om flera händelser som innefattade att världen var väldigt liten. Well, här kommer min version.

Jag och min au pairpappa - Daniel, sitter och pratar om au pairer/nannys och sådant, vad det är för skillnad och fördelar och nackdelar. Han berättar om en nanny som de intervjuade i somras när de behövde nanny och inte au pair (nanny är full time, au pair är typ part time), och att hon hade varit på nån resa med Bob Geldof.

Då berättar jag om min före detta pojkvän, Ludde, hans plastsyster som också varit på en resa med honom och hon är nanny här och lalalala. Vi tänker inte mer på det - jag menar Bob Geldof lär ju ta med alla sina nannys till Spanien eller vad det var.

Idag så sitter jag och pratar med Katy, min au pairmamma, och vi kommer in på det igen. Och hon berättar att enda anledningen till att de inte anställde nannyn från i somras var att hon inte kunde börja direkt på grund av den här resan med The Geldof's. Jag berättar igen om tjejen jag känner, och vi sitter tysta en stund innan vi båda tittar på varandra med en såndär bananer-i-pyjamas-blick - TÄNKER DU SAMMA SOM JAG?

Katy plockar upp mailkorrespondensen från nannyn - och vem är det om inte Helena. Världen är så sjukt liten.

Kommentarer
Postat av: alexandra

Skulle vara roligt att prata med någon som redan är där! din mail eller facebook kanske? (:

Postat av: Mirre

Men vad komiskt faktiskt, det måste jag säga =D

kramar

2011-01-17 @ 23:53:19
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Hm jag undrar om jag också kanske kan ha en egen mailadress då! Har inte kollat upp det, haha.



Världen är verkligen sjukt liten ibland. ;)



2011-01-17 @ 23:55:48
URL: http://adaras.se
Postat av: Emilie

Det där är bara så totalt sjukt :P Jag har förvisso bara ett mindre exempel på hur liten världen kan vara men när min nuvarande sambo för första gången skulle träffa mina föräldrar och vi hämtade honom från bussen hajjar han till när han åker förbi sjön som går förbi vägen till samhället jag växt upp i. "Här har jag varit" säger han eftertänksamt. "Jag var här på en skyttetävling när någon fick en hjärtinfarkt".



haha, du skulle sätt pappa! Han hade varit med på samma tävling när någon äldre man hade fått en hjärtinfarkt och förmodligen har de träffats innan jag började träffa honom. De tävlar båda två i pistolskytte och satt sedan och pratade som två gamla vänner resten av resvägen.



Det är rätt konstigt hur det kan bli egentligen.

2011-01-18 @ 08:35:39
URL: http://vintertroll.blogg.se/
Postat av: dannie

Åh supertack! Nu ser det ju faktiskt hyffsat bra ut! Bara en liten sak som jag undrade över.. Haha. Nu när jag skriver 150px så flyttas ju även bloggen ner från toppen, om du förstår hur jag menar.. om jag vill ha den 150px från left side och typ 20px från toppen, hur gör man då? :o tack på förhand!!

2011-01-18 @ 09:26:08
URL: http://eckelbobbah.blogg.se/
Postat av: mimmi

jag har kommit till final i en fototävling, och det är en tävling jag verkligen vill vinna så jag skulle bli jätteglad om du kunde rösta på mig, jag är bidrag nummer 2 och om jag vinner så tänker jag länka alla som röstat på mig i min blogg så du har inget att förlora på det!:) hoppas du vill rösta på mig, kram!



här är tävlingen:

http://joonnas.beldo.se/entry/7322#comment

2011-01-18 @ 19:35:51
URL: http://enballerina.beldo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0