Mums



Jag vill ha ha ha, jag vill också ha.


Kolla vad mycket fint Miss Selfridge har fått in nu till våren (här är det verkligen vår, typ svenskt aprilväder), jag är helt förälskad i skjortan uppe till vänster. Den är verkligen underbar! Jag älskar färgerna, det verkar som att det är lite pastell/puder i år också, det gillar jag. Ljust ska det vara, puder ska det vara.


Kommentarer
Postat av: i

Hej sanna!

Igår så skulle jag fixa med en dropdown meny, den kom snett den kom fel & allt blev fel tillslut. så jag bad min kompis att fixa det. och hon fixade de men de syntes inte på min dator utan de såg precis likadant ut. Sen när hon printscreena & skickade till mig så såg allt perfekt ut. jag vet verkligen inte vad jag ska göra. jag har en MAC så de kan vara något konstigt med datorn men ändå så borde de väll funka att se? du får JÄTTE gärna kolla i min kodmall eller så. eller säga till mig vad jag ska göra för att jag vet verkligen inte. jag får verkigen panik för att allt e perfekt utom att headern är åt höger + så på min andra dator ser de bra ut men meny på sidan har åkt ner under de är ju pågrund av att min skärm är så liten på den datorn. men jag behöver verkligen AKUT hjälp!

ha en jätte bra dag , kram

2011-01-10 @ 10:56:38
URL: http://missbelle.se
Postat av: Emma

Vi vill nog mest åt shoppingen tror jag :-) Åker ju ändå med mamma så nattlivet är väl inte direkt prio 1, haha (a) Tack för tipsen söta!

2011-01-10 @ 11:05:32
URL: http://emmabroman.blogg.se/
Postat av: Maria~

haha ah får se när jag har tid!

allt bra annars? :)

2011-01-10 @ 11:54:03
URL: http://typiisktmaria.blogg.se/
Postat av: Jane

Snygga saker :)



Tack ska du ha!

2011-01-10 @ 12:16:33
URL: http://jeino.blogg.se/
Postat av: Anonym

ååh, jag älskar koftan. Finns bara att köpa i London eller? :P

2011-01-10 @ 16:55:46
URL: http://charlottethoren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0