Snabb update

Gårkvällen var... knepig men jag hade roligt. Orkar inte reflektera över utgången (det vill säga att jag stod utanför en klubb i en timme och försökte få tag på mina vänner innan jag bestämde mig för att åka hem). Jaja.

Ikväll blir det The Monarch med goa tjejer; Sophia, Petra och Sara. Vi har för övrigt varit på Ikea och ätit köttbullar idag också, haha. Nu ska jag nappa en timme innan jag ska börja göra mig i ordning och sedan är det in i dimman igen. Life is good. Godnatt.

Kommentarer
Postat av: B Y J E N N I E ★

Hej sanna !

Som sagt så andvänder jag en utav dina gratis designer.

men jag har två frågor ;



1. Reklamerna i sidan, kan man ta bort dom ? Jag försökte, men visste inte riktigt vad det hette i kodmallen. Trodde jag hade hittat rätt men när jag tog bort det så förflyttas det massa saker i bloggen. xd



2. Jag försöker ändra färg på "side" alltså menyn, men det går inte ! Har skrivit som man ska och tryckt på förhandsgranska men menyn är fortfarande lila.



Kram

2011-02-19 @ 21:26:34
URL: http://byjennie.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Hej friend! :)



Nu kikar vi på restider igen! 10:e-13:e mars, 17:e-20:e mars eller någon gång under April beroende på hur mitt schema ser ut då :) Har ni någon värme? Solen har äntligen tittat fram här, så man är genast på bättre humör.



Har du tips på billigt vandrar hem? :)

2011-02-20 @ 10:33:07
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: fannie

åh. det är som att du lever mitt drömliv, i London alltså. Helt underbart det låter att bo och jobba där? Har varit där ett antal gånger och jag fullkomligt älskar staden. en dag, så ska jag också bo där, så det så.

kram på dig!

2011-02-20 @ 13:31:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0