saturday



I lördags var vi som sagt på Liseberg, jag och Carl. Men det blev lite ändrade planer, så vi åkte bara två attraktioner, och sedan gick vi till Hard Rock där det blev mat och drinkar. Sedan efter det en snabbis till Rockbaren och sist men inte minst Chez där jag och Capa spårade ur totalt, kan man säga. Igår blev det lite pizza, vi var döende, och Capa åkte hem efter lunch. Det var synd om oss kan man säga.

Kommentarer
Postat av: Kajsa

åh tack! vad glad jag blir. kul att få beröm från någon jag ser upp till :)

2011-08-15 @ 15:06:27
URL: http://prbykajsa.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Sv: aha :) Ja det är lite klurigt att komma på "det där"..men jag tror säkert du kommer komma på det någon dag. Ser något och får en idé av det typ :)

2011-08-15 @ 19:29:26
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Sv: Ja, man får ju försöka så gott det går. Idag fick jag veta vilken grad av depression jag har. Grejen med mig är att jag helst vill vara själv, samtidigt som jag gärna vill umgås med folk. Men jag får typ panik/ångest när jag ska göra det. Och därför drar jag mig för att träffa folk. Och det handlar absolut inte om personen i fråga. Det är bara hjärnan som spökar :/



Eller jag klarar av att träffa vissa som jag känner att jag litar på och kan vara 100% mig ihop med. Under denna perioden har jag stött på så kallade vänner som inte förstår eller tror att jag ljuger osv.



På fredag är min sista jobbdag. Och det ser jag fram emot. För då ska jag vara helt ledig och ta tag i mig själv. Mitt första mål är att börja äta lite mer :)



Du får jätte gärna höra av dig när du känner att du har tid och ork att ses :) Det går bra att vara spontan. För det kan jag med vara ibland :) Och oftast har jag inte så mycket planerat. Hihi!

(NU blev det lite mkt snack om mig, så vi sätter punkt där!)

Kram

2011-08-15 @ 19:41:15
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: nadine

du har jätte söt blogg!!<3

2011-08-15 @ 19:52:08
URL: http://nadineriggo.blogg.se/
Postat av: jessica

Härligt :) jag mailar över frågorna till dig.

2011-08-15 @ 19:58:31
URL: http://jessisplace.nu
Postat av: nathalie :]

jag dör, det är galet vad söt du är!!

åowh, helt sjukt fin är du! <3

2011-08-16 @ 00:25:12
URL: http://kameralins.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0