Frågor och svar om London

Hej hej.
Jag hörde från min kompis Lydia att du är au pair i London. Jag har själv planer på att kanske fara till London och plugga i September och tänkte fråga dig om hur det är där? Är det ett livat ställe eller är det tebjudningar? Hur är folket? Är det det dyrt? Jag har en miljon frågor :D
Hejsan!
Hur det är? Fantastiskt. Jag älskar det. Det är viktigt att hamna i en bra familj, det är ett som är säkert, annars trivs man sällan bra så som jag har förstått. Det är A & O för vistelsen. London - livat eller tebjudningar? Haha, det är Europas största metropol, en av världens mest kända städer. Här finns allt! Vill du gå på tebjudningar kan du göra det, men livat är det större delen av dygnet. Folket är väldigt trevligt, vi svenskar är populära, eller engelsmännen gillar svenskar. Att säga att man kommer från Sverige när man är ute på krogen går alltid hem, haha. Dyrt beror väl på hur man ser det, men jag skulle säga ja. Därför att det kostar att ta sig omkring väldigt mycket, och som au pair har du inte jättemycket betalt. Men man klarar sig - helt klart. Det handlar om prioritering. Vissa prioriterar party, andra shopping, några sightseeing. Jag skulle nog säga att jag är ett och två på det. Men att ta sig runt kostar en del (många bäckar små, som man brukar säga...) men det finns alltid lite billigare alternativ. Kläder och liknande brukar vara billigare, men å andra sidan kan man som au pair/arbetande i England inte jämföra med Sveriges valuta (H&M är ju billigare här för att pundet är lågt) därför att ens lön varierar inte beroende på valutakurserna.
Har ni fler frågor om London? Släng iväg ett mail eller en kommentar så svarar jag i ett inlägg så att alla får ta del av det!
Trackback
RSS 2.0