Borta bra, men hemma bäst




Jag älskar London. Men jag älskar mitt liv här mer. Därför är det med en klump i bröstet, magen och speciellt i hjärtat som jag håller på att packa. Min sommar i London kommer bli så jäkla bra, det vet jag. Men att lämna alla, att få mail mitt i natten av världens bästa Capa om att jag inte borde åka, att säga hejdå... Det är svårt. Också har jag blivit kär.

Jag hade så gärna åkt tillbaka med samma känsla som sist - det finns inget bättre än London. Men att ha Kajan så nära, att få mammas goda mat, att kunna göra exakt precis vad man vill är något man verkligen uppskattar. Och som sagt så älskar jag staden London, jag trivs som fisken i vattnet, det är epic och det är underbart. Men här hemma är allt lite bättre, lite mer storslaget, lite mer trivsamt. Kanske för att hemma är där alla mina fina är. Där min familj är. Precis som i Home.

Så jag spenderade min hemresa från min pappa (åt middag där igår och sov över) med att gråta. Jag vill ju inte lämna vad jag har här nu. På tio dagar har jag fått så mycket här hemma. Inte bara god mat, men så mycket förbättrade relationer med vänner, så bra drömmar för framtiden, så mycket kärlek. Så det är en sten i kroppen just nu, överallt, i alla kroppsdelar är det stelt, hårt och grått.

Dags att börja tänka positivt, jag får komma hem till världens bästa au pair-familj, mina goa pojkar som jag saknat. Min stora säng. Världens bästa stad. På onsdag är det tatuering som gäller, nästa onsdag kommer mami och hälsar på, och jag är ledig en hel del runt påsk. Sommaren har i princip kommit till London, det är en bra sommar som väntar.

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Precis Sanna, tänk positivt! :) Längtar såklart tills du kommer hem igen :) <3 Puss och Kram

2011-04-17 @ 15:22:07
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: Jennica

Alla finns kvar när du kommer tillbaka. Passa på att ha det awesome i London, den tiden kommer inte tillbaka, så ska vi ha det ännu mer awesome när du kommer hem igen. :)

2011-04-17 @ 15:41:58
URL: http://jennica.se
Postat av: annelie berg

ibland måste man komma bort hemifrån för att få distans till sej själv. till slut inser man vart man hör hemma och tro mej, det är en befriande känsla!

2011-04-17 @ 17:11:17
URL: http://annelieberg.se
Postat av: Petra

Det kommer att bli bra när du kommer tillbaka till London. Förstår dock att det känns tungt att åka hemifrån, men att få uppleva London under sommaren måste vara helt underbart. :)

2011-04-17 @ 20:16:03
URL: http://linnea84.blogg.se/
Postat av: Emelie Rommedahl

Be strong! De kommer kännas bättre om några dagar :)

2011-04-18 @ 21:49:40
URL: http://erommedahl.blogg.se/
Postat av: Lea

Bor också utomlands och känner igen vad du skriver. Man får dock tänka på att när man är hemma på besök blir det som en liten ''smekmåneperiod''.

Ha det bra!

2011-04-19 @ 12:14:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0