Sunshine Award

Melinda gav mig en award, och det blev jag jätteglad för.
Tack, tack

 

Nu ska jag alltså lista mina 10 favoritbloggar.

 

Beatrice Takai är en underbar blogg tycker jag, jag bir alltid glad av att läsa den, för Beatrice är en sån go tjej. Sedan lämnar hon enormt söta kommentarer i min blogg, som kan göra hela min dag. Då blir man otroligt glad. En superbra blogg i kombination med en supersöt tjej.

 

Mirre På Mirres blogg får man läsa jättesöta inlägg om hennes vardag och se hennes fina bilder. Hon är jätteduktig på att fota tycker jag, och dessutom är hon så otroligt snällt. Jag blir, precis som med Beatrice, väldigt glad varje gång jag får en kommentar från henne.

 

Camilla Min bonussyster tillika livspartner (skämt åsido) Camilla befinner sig i Australien som au pair och jag vill självklart höra allt om hennes äventyr. Hon skriver dessutom väldigt roligt, mycket internskämt och så - vilket jag gillar när jag fattar, haha.

 

Kajsa Världens bästa Kajan har en supermysig blogg. Vi träffas inte jätteofta längre, vilket jag tycker är synd, men jag känner mig fortfarande involverad i hennes liv när jag får läsa hennes blogg. Kajan är enormt bra på att skriva tycker jag, och det är självklart ett plus. Hon skriver intressanta inlägg med roliga reflektioner!

 

Josefine På något sätt känns den här bloggen minimalistisk. Den är så lagom på något sätt. Josefine får till sina kollage så jäkla snyggt hela tiden, och det avundas jag henne enormt mycket faktiskt! Nu har hon inte skrivit på ett tag, men jag gillar verkligen hennes blogg - så börja skriva igen!

 

Tsukii Detta är en enormt inspirationskälla tycker jag. Både bilder och design. Jag älskar att bara sitta och kolla på hennes designer och försöka lista ut hur hon har gjort si eller så. Jag njuter nästan av det. Sen kan jag lägga på timmar på att sitta och prova olika metoder för att räkna ut hur hon har skapat sin design. Hon är sjukt duktig, jag önskar att jag var lika duktig!

 

Valaffisch Roligaste bloggen om valet. Även om den piskar på Folkpartiet ganska hårt också, så är det riktigt rolig läsning och väldigt roliga affischer när man har lite koll på vad det gäller.

 

Angelina Detta är en stor inspirationskälla när det gäller foto. Jag älskar Angelinas foton, de är helt fantastiska. Det finns faktiskt inte så mycket mer att säga...

 

Lina Linas bilder och redigeringar ger väldigt mycket inspiration innan man ska försöka skapa något kreativt, haha. Jag gillar att kolla in hennes blogg och se vad hon har att erbjuda både av design och foto.

 

Maud Min stora idol här i livet är ju Maud Olofsson. Jag fullkomligen älskar henne. Alltså kommer hon självklart med i denna lista (tror dock inte hon kommer skriva om den på sin blogg, haha). Hon skriver inte så mycket nu för tiden, men jag gillar att läsa igenom gamla inlägg också.


Kommentarer
Postat av: Sofia

sv: Hm ja ganska likt. Men det skiljer sig lite från robinson. Det är ju mer.. "amerikanskt". haha. Men jag skulle påstå att alla 21 säsonger är väldigt lika. På ett bra sätt. :) Samma programledare i alla säsonger också. Skitbra koncept är det! :) Funkar att titta på ch131.com om du inte vill ladda ner. ^^

2010-09-17 @ 19:09:00
URL: http://hejsofiaaa.blogg.se/
Postat av: celine - F O T O &vardag

SV: haha, tack :D

2010-09-17 @ 19:23:09
URL: http://ceelinee.webblogg.se/
Postat av: martina

sv; okej, men vad ska jag göra åt de där "wrapper after" då? :P eller hur ska jag göra! :)



Ville också bara säga att du är helt underbar som tar dig tid att svara på sånt här :) och dina bloggdesigntips är bäst :) KRam

2010-09-17 @ 19:28:30
URL: http://martinajones.blogg.se/
Postat av: Mirre fotande hundtoka

Men underbara du, du är ju goast alltså, nu vart jag sååå glad. Dessa ord gick rakt in i hjärtat, detsamma säger jag till dig



Puss och kram

2010-09-17 @ 20:26:21
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Kajsa

aaw tack detsamma darling! <3

2010-09-17 @ 23:37:50
URL: http://kajsaforsen.blogg.se/
Postat av: icethorslund'

fin blogg (Y)

-i min senaste komentar så

frågar jag vilken du tycker ska

bli statsminister ! svara på frågan

så blir jag jätte glad,



kram

2010-09-18 @ 01:47:26
URL: http://icethorslund.blogg.se/
Postat av: LINA [FOTO, VARDAG & DESIGN]

Åh, vad roligt! :D tack fina du! :D

2010-09-18 @ 21:35:04
URL: http://kabelradio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0