Godmorgon godmorgon. Thank God it's Friday...

img_0664 (MMS)

Godmorgon godmorgon. Thank God it's Friday, eller något. Jag känner inte att jag har kommit in i några rutiner ännu efter gymnasietiden så jag har ingen fredagskänsla. Tråkigt... Jaja, jag sitter på jobbet i alla fall. Jobbar med systemet, ändrar storlekar för vissa  har ändrat alla sina så att de inte stämmer överens med Intersports system. Det är ett jobb som jag faktiskt, bokstavligen, inte kan se någon ände på. Scrollen blir aldrig mindre och när den når botten så flyttas den upp några cm igen. Så man tror hela tiden att man är färdig, men inte då... Jaja, det är kul att jobba här ändå! Få påbörja rutinerna i alla fall. Jag glömde mina hörlurar idag, så jag är lite ledsen. Men en kopp te på det och lite jävlar anamma så ska jag nog bli färdig med detta jobb snart! Oavsett vad jag gör här är jag enormt tacksam över att jag faktiskt får jobba. Vi hörs sen!


Kommentarer
Postat av: Anonym

SV: Jo jag vet att det bara är att peka om den , men jag vet inte var eller hur jag ska göra det på binero.



De räcker ju inte bara med att skriva in domänadressen på blogg.se . Jag har kollat deras guide men förstår mig inte på den.



Tack iaf för hjälpen :)

2010-10-08 @ 12:37:16
Postat av: Anonym

Nu är allt fixat med min domän pekning. Binero gjorde de åt mig ,man känner ju sig rät så dum :) Att man inte kunde fixa det själv.



Men nu är det klart och de kan ta upp till två timmar innan allt är som det ska. Tack så jätte mycket för hjälpen !

2010-10-08 @ 12:44:17
URL: http://trinidaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0