FAAAN!



MISSING



Okej, när jag var på Handelspuben i onsdags så blev jag med stor sannolikhet av med min plånbok. Jag hade ungefär 500 kronor i kontanter i den, samt kontokort (som nu är spärrat) och körkort. I övrigt även en hel del andra kort - klubbkort, medlemskort, bibliotekskort etc. Min nya fina plånbok...

Känns så sjukt surt. Samtidigt är det så konstigt, för ingen har ju ringt om att de har hittat den, vilket gör mig väldigt rädd att någon kanske har slängt den i en papperskorg eller så. Nu är det i alla fall polisanmält, och jag hoppas på att återfå min fina plånbok, och speciellt mitt VISA-kort och körkortet (även om det inte skadar att få göra ett nytt, jag är ju så groteskt ful på kortet...)

Kommentarer
Postat av: amanda dagens blogg tävling ♥

händer idag :)?

2010-10-02 @ 22:54:25
URL: http://amoriito.blogg.se/
Postat av: Mirre Fotande hundtoka

Menn gaaaah, rackarns skitungar =(



Hoppas att det ordnar sig

kramar

2010-10-02 @ 23:55:02
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Emilie

Åh, nej vad jobbigt :O När vi var i linköping en gång för länge sen ställde min kompis ifrån sig sin handväska och glömde den och gick ifrån butiken. Vi sprang snabbt tillbaka och då var den borta :( Hennes mammas kamera (som hon inte hade sagt att hon lånade) var borta och de fick aldrig tillbaka väskan/eller innehållet >.< Det suger så fruktansvärt.

2010-10-03 @ 08:01:44
URL: http://vintertroll.blogg.se/
Postat av: takai

äääh alltsåååå.. fiiifan vad dålig stil :((((

2010-10-03 @ 10:59:22
URL: http://takai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0