Favoritcitat

The opposite of love isn't hate. It's indifference. And if you hate me, that means you still care and we're still connected and I still have a chance to set you right.
Bree Van De Kamp

Detta citat har jag så länge levt efter. Sen första gången jag hörde det. Att hata någon betyder att man fortfarande har känslor för den personen. Att vara likgiltig är dock en helt annan sak. Därför försöker jag släppa saker så snabbt som möjligt om jag nu verkligen inte bryr mig och vill vara likgiltig. Så om jag någonsin säger till dig att jag hatar dig, så betyder det att jag fortfarande har känslor för dig - och jag kommer snart tillbaka och ber om ursäkt.

I've seen people try to change, and I know it isn't easy. But nothing worth the time ever is.
Norah Jones

Detta citat visar mig på något sätt att ja, det är fruktansvärt jobbigt att förändras, att kompromissa och att anpassa sig. Men det är mödan värt. För det är styrka att kunna anpassa sig och att kompromissa och att faktiskt kunna acceptera förändringar och att man själv är i ständig utveckling.

Yes, I'd rather hurt than feel nothing at all.
Lady Antebellum

Faktiskt! Tänk att faktiskt inte känna något alls när man egentligen borde bli sårad. Det är en väckarklocka om det blir så. Och det är också en väckarklocka man borde lyssna efter. Att kunna känna är en enorm styrka, även om det gör ont så betyder det att du har känslor, att du har ett hjärta som kan krossas. Att bli sårad är att bli härdad, och det man inte dör av det gör en starkare.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Jag lyckades när jag googlade på det =) Så nu funkar det =)

2010-10-07 @ 18:09:26
URL: http://sweetncute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0