5 saker du inte visste




Jag är drottningen av fyllesms
Japp, det är hög tid att börja lämna telefonen hemma när jag är ute på äventyr där alkohol är inblandat. Varje morgon dagen efter måste jag alltid skicka förlåt-sms, för att jag har gjort bort mig en aning. Antingen är jag arg eller jobbig och tjatig. Ett ganska bra exempel är att jag skickade "Du är så kär i mig va?" till en kille på fyllan och kunde sen inte släppa det på hela kvällen, så jag var enormt jobbig mot honom. Stackarn. Det kan även bli till polare typ att jag vill hångla eller liknande, och jag skäms lika mycket varje gång dagen efter. Jag förstår inte vad det är med mig liksom...

Jag försöker lära mig att dricka kaffe
... och då kanske inte automatkaffet på jobbet är den bästa träningen, jag vet inte. Latte har jag alltid druckit, det är krämigt och gott, men sedan jag insåg att jag får ont i magen av laktos och laktosfria mjölken smakar usch, så har det inte blivit nåt sånt. Nu har jag dock börjat hinka Café Au Lait ur maskinen på jobbet för att jag ska hålla humöret uppe i mitt monotona arbete.

Jag älskar ordning, men är världsmästare på att stöka ner
Japp. Nu till exempel. Det var städat för en liten stund sedan, men nu har jag rivit ner massa grejer på golvet, slängt grejer på skrivbordet istället för att lägga det i högar, sminkbordet ser ut som FN också vidare. Jag älskar verkligen ordning, det får mig att må bättre, men jag brukar inte riktigt prioritera att städa...

Jag skaver alltid av mitt nagellack
Så fort jag har målat nagellack på naglarna så skaver jag av det. Kan gå ett halv dygn ungefär sedan börjar jag. Så mina naglar ser alltid för jävliga ut för att jag förstör allt hela tiden. Jag måste verkligen sluta med det.

Jag lyckas sällan med ganachen till mina cupcakes
Jag tror det beror på att jag använder laktosfri grädde... Det måste vara därför, för jag gör precis som det står i recepten, men det vill verkligen aldrig bli fast. Det blir liksom gegga istället. Och med choklad ser inte geggan så aptitlig ut vill jag lova. Någon som har ett tips? Det välkomnas med öppna armar.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag hade gärna fått sms av dig, tror inte de tar åt sig =D. jag är likdan vill ha ordning och reda och prydligt och stilrent, men är snabb att stöka till hehe.



jag skaver också bort nagulacket för snabbt



Det är bra med mig, lite trött efter en jobbdag bara

kramar

2010-10-12 @ 15:28:06
Postat av: Mirre

var jag som skrev =D

2010-10-12 @ 15:28:34
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Sv: Ok, men det funkar ju bra med andra sorters ostar också ;) Du får berätta hur de fetaost fyllda smakade sedan!



Angående cupcakes: Min första tanke var, att minska på laktosgrädden. Tror inte den är lika "tjockande" som den vanliga grädden. Prova det : )



Kram

2010-10-12 @ 15:39:56
URL: http://charlottethoren.blogg.se/
Postat av: linnea

Testa gå på Apoteket och fråga efter lactras (tror jag de heter). ett piller man tar före man ska dricka/äta nåt med laktos

2010-10-12 @ 18:03:53
URL: http://linneah.devote.se
Postat av: erika

Kaffe mocca! testa, om du inte redan har gjort det. Kaffe latte med choklad i. Så sjukt jävla gott att vilken kaffehatare som helst älskar de!

2010-10-12 @ 18:47:01
URL: http://eriikaholmbergs.blogg.se/
Postat av: Neha

ne 3 passar in på mig med:D

2010-10-12 @ 23:07:29
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: Sandra

sv: :) alltid kul att hitta bra guider!



haha varför vill du lära dig att dricka kaffe? :P det är varkens gott eller nyttigt :P lika så bra att låta bli :D

2010-10-14 @ 15:20:45
URL: http://corniz.blogg.se/
Postat av: My

Jag vill också kunna dricka kaffe. Jag har försökt men det är så äckligt haha :P Jag får fortsätta hålla mig till te :)

2010-10-14 @ 21:36:06
URL: http://mysn.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0