Tjäna pengar på din blogg

Jag tänkte berätta lite för er hur jag tjänar pengar på min blogg.
Nu på senaste har läsarantalet ökat en del, vilket betyder att jag får in mer pengar, och nu när jag loggade in på mina olika konton såg jag att jag har utbetalningar till den 25:e vilket ju är hur roligt som helst!

Jag använder mig utav:
- Adoperator.com
- Bloggerfy.com
- Videofy.me

Adoperator.com
Mina annonser från adopertor.com kan ni se till höger i min reklamkolumn. Adoperator förmedlar annonser mellan annonsör och bloggare/webbredaktör. Jag får själv bestämma om jag vill ha vissa annonser på min blogg, men först måste företagen kontakta mig. Sedan kan jag tacka ja eller nej.
Skatt och arbetsgivaravgift betalas när man har ett konto hos adoperator, alltså behöver jag inte oroa mig för att det är svart.

Bloggerfy.com
Bloggerfy.com är relativt nytt, och med dem har jag en annons längst ner i min reklamkolumn och sedan har jag något som heter sponsrade ord. Det betyder att vissa ord i min blogg blir länkar till olika hemsidor utan att jag själv har gjort det. De taggas, skulle man kunna säga. Om jag till exempel skriver hotell, så kan det bli länkat till hotels.com eller liknande, och det får jag alltså pengar för.

Videofy.me
Det är lite som youtube, fast innan varje film kommer en kort reklamsnutt. Jag får pengar varje gång en av mina videos visas med reklam. Det är ju verkligen toppen, och videofy-videosarna är dessutom snyggare än vanliga youtube-filmer tycker jag. Utöver detta så är det ju jättebra när jag gör så många videos!
Trackback
RSS 2.0