L.A Candy



Har precis läst ut den första av Lauren Conrads trilogi om L.A Candy. Det hela är väl baserat på hennes egna erfarenheter om The Hills om jag har fattat det rätt. Jag hade inte alls några höga förväntingar om dessa böcker, och till en början var det typ "Aaha, de är på en bar. Och aaha, de ska köpa sig varsin drink. Och nu är de och shoppar, kul..." Det hände liksom inget. Men sedan blev det saftigare och saftigare och intrigerna började hopas. Det var riktigt spännande på sista sidan! Var till och med tvungen att googla lite på Lauren själv och se om det var något hon själv hade upplevt. Hittade dock inget.

Så, dessa böcker är på engelska, så man lär sig en hel del genom att läsa dem, tycker jag. Att första boken inte har händelsefaktor 100 gör inte så mycket, jag gillade att läsa den ändå. Så nu ska jag sluka nästa bok Sweet Little Lies.

Betyg:     

Kommentarer
Postat av: linnea

okej :)

Vet du om de säljer de på arlanda? :)

2010-11-05 @ 22:53:07
URL: http://liexx.blogg.se/
Postat av: Fanny

hej, för det första, kan du kanske fixa en snygg design åt mig? jag är tolv år och har precis skaffat en blogg, jag vill gärna ha en snygg design, för det andra, jag ÄLSKAR din blogg och för det tredje, jag läser oxå den boken, den är jättebra. jag tyckte oxå att den var lite seg i början men jag är ungefär i början av slutet och den är jättespännande!



/Fanny <3

2010-11-07 @ 12:44:44
URL: http://nunnyz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0