Ideellt arbete



Vet inte riktigt hur jag hamnade här, men sitter i alla fall på Expen och återvärvar en massa medlemmar. Eller försöker... Det är inte jättemånga som svarar, haha. Ikväll ska jag ut och ta ett glas vin med Capa och Tobey och sedan blir det filmkväll. Jag kan nästan förstå lite att folk lever med att vara arbetslösa - det är ganska skönt. Om man bortser från att man inte har några pengar så att man får be Capa bjuda en på vinet. Men ändå.

 


Kommentarer
Postat av: Mirre

Du som alltid gör så fina desiger, har du någon bakgrund på lager som jag skulle kunna tigga till mih =D, lite trött på mitt viiita =D



Publicera ej

2010-11-23 @ 20:13:56
Postat av: linnéa

Okey, det är väl lite utanför London? :)

Det är nog ungefär halvvägs, du bor nog lite längre ut tror jag. Men det är ju bara att ta tuben så är det inga problem ;D vilken linje bor du på?

2010-11-23 @ 23:01:54
URL: http://liyah.devote.se
Postat av: Lovisa

Hej, jag undrar hur man ändrar färg på texten i menyn? Skulle bli jätteglad om du ville svara på detta, kram :)

2010-11-24 @ 08:29:52
URL: http://photosbylovisaa.blogg.se/
Postat av: Michelle

Okej, har du varit i de här länderna? FAE, Oman, singapore osv? T.ex i FAE så är det bara x-pacs. Alltså utlänning och utöver de är de miljontals turister där varje år. Jag tror nog det finns en anledning till att de finns flera gigantiska shopping center där. Om du varit där skulle du se hur populärt de är.



Och nej alla klär sig inte i burkor och de som gör de har vanliga kläder på sig under. Förtjänar inte de att ha på sig det de vill?

2010-11-24 @ 09:53:35
URL: http://killthepinkyswear.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0