Mmh I love it

Ligger nere i soffan och fräser ut min hjärna i toalettpapper, känns det som. Det är tur att Johan, Frank, Sophie, Lasse, Patrik och Dick kan hjälpa mig. Det har blivit lite som med Stieg-Larssonsyndromet - vaddå, jag känner visst alla, Johan & Frank och dem. De är mina polare. Jag kan referera till dem i verkliga situationer. Eller vaddå - de är ju redan verkliga... De finns på riktigt, de finns på riktigt...

 

Nej, men jag ska lägga mig i soffan igen. Jag är inne på rond nummer två, såg Operation Näktergal & GSI-filmen igår. I förrgår blev det Vapenbröder. Nu har jag precis tittat klart på De Fredlösa, och National Target står på tur. Det här är nog de enda filmerna jag kan se två gånger. Hittills har det i alla fall gått bra. Eller så kan jag se dem hur många gånger som helst. Det är väldigt ovanligt för mig - jag blir lätt uttråkad när jag vet vad som ska hända. Men det här är bara för bäst.


Snart är det dags att se om hela karusellen, med Livvakterna och allt. Jag minns inte ens vad den handlar om! Det var min favoritfilm när jag var typ nio år, tyckte att jag var så cool som hade sett den. I smyg dessutom - jag fick inte ens se den (sorry, mamma & pappa). Så jag måste se om alltihopa. Kommer vara tråkigt utan Frankieboy, men det får man klara sig med.

Kommentarer
Postat av: carolinakarlsson

Okej tack för tipset ;)

2010-01-07 @ 15:50:56
URL: http://carolinakaarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0