Kommentar på kommentar

 

Jag har faktiskt tänkt en del på att jag nämner mina killkompisars namn ofta i bloggen. Det beror nog på att jag faktiskt är mest med dem. Jag har en del tjejkompisar också, säkert fler än vad jag har killkompisar. Jag har några få, nära tjejkompisar, som jag umgås med då och då, och det trivs jag med. Mina killkompisar däremot blir det mycket spontant med. Det är inte lika lätt med tjejerna, för vi tjejer planerar ju så mycket. Haha. Med killarna blir det spontana utgångar, spontana filmkvällar, spontana luncher osv. Sedan vet jag inte om det beror på att jag har lärt känna mina bästa killkompisar såpass sent i mitt liv, så att det liksom blir nytt... nästan som att man är nykär, fast i sina vänner. Sedan är det ju ett plus att jag verkligen litar på dem och känner att jag kan vara mig själv med dem. Carl känner jag till exempel att jag kan berätta allt för, vilket jag också gör (och det kan jag ju passa på att be om ursäkt för också, haha). Med mina allra bästa tjejkompisar är det samma sak, men som sagt blir det sällan spontana get-togethers med dem, det måste planeras in långt innan för både de och jag är uppbokade stor del av vår lediga tid.

 

Jag vet inte riktigt vad mer jag kan säga. Jag älskar mina tjejkompisar enormt mycket, de är underbara tjejer, och jag trivs i deras sällskap, men det är annorlunda att umgås med killar. Det är inte lika... nej, det går inte ens att förklara, men i alla fall med mina killkompisar är det väldigt lätt att umgås, så det blir mycket spontant, vilket det sällan blir med tjejerna på grund av jobb, andra vänner, det där med planeringen och sådant.

 

Och om han tycker att det är kul? Det gör han kanske inte, men vi är inte tillsammans, för jag bor ju i London, och han bor här, och det fungerar inte. Eller jag tror inte någon av oss är speciellt taggade på ett långdistansförhållande just nu. Så han får leva med att jag är den sortens person som gillar att umgås med killar.


Kommentarer
Postat av: Mirre- Foto & hundtoka

Men vad folk ska spekulera, är väl bara kul om du trivs att ha killkompisar, det har jag med.



Go for it

kramar

2010-12-27 @ 14:08:20
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: MENIVER

Nja.. hoppas det, men när jag gick in på mina föräldrars dator så såg det ut som det gör i min :/

2010-12-27 @ 14:24:08
URL: http://meniver.blogg.se/
Postat av: MENIVER

Jo jag vet :/ och jag blir bara deppigare och deppigare... hatar att jag inte vet vad som är fel :'/

2010-12-27 @ 14:27:06
URL: http://meniver.blogg.se/
Postat av: MENIVER

Sv, Okej :) men hur länge tror du att det tar tills den är klar?:D

2010-12-27 @ 14:29:31
URL: http://meniver.blogg.se/
Postat av: MENIVER

Jag sparade om och tryckte typ på f5 en miljon gånger, haah.. men inget hände. Men jag gick in på min skoldata och där ser den ut som jag vill.. såå... BLÄ..

2010-12-27 @ 14:36:57
URL: http://meniver.blogg.se/
Postat av: nathalie

Till anonym: Är det ngt fel i att ha killvänner eller? Man kan faktiskt ha lättare för att umgås med killar, jag har fler killvänner än tjejvänner. Min man bryr sig inte om det. Tycker du verkar lite kosntig, inte för o va otrevlig, men seriöst! Sist vill jag bara påpeka, sköt ditt eget.

2010-12-27 @ 14:47:04
URL: http://sweetncute.se
Postat av: LINNEA

Men gud. Lite lågt att kommentera sådär..

Men jag förstår vad du menar med att det är lättare att göra spontansaker med killar. Det händer lättare att jag smsar med en killkompis och typ "ska vi göra nåt?" och så en timme senare går man på bio eller nåt.

2010-12-27 @ 14:48:05
URL: http://onemillionfireflies.webblogg.se/
Postat av: Emelie

Man borde få umgås med hur många killkompisar som helst utan att nån ska klaga.

2010-12-27 @ 15:35:52
URL: http://sunkish.blogg.se/
Postat av: My

Jag umgås nästan bara med killar & jag trivs med det :)

2010-12-27 @ 18:25:46
URL: http://mysn.webblogg.se/
Postat av: fiippa

killar är bättre en tjejer, jag tycker så. Alltså, killar snackar inte bara skit hela tiden. Killar är lätta !

2010-12-27 @ 21:27:52
Postat av: malin

hahahahah! vilken ful kommentar .. man umgås väl fan inte med könet, utan med människan. jag själv trivs bäst med killar, jag tycker de flesta brudar är knepiga och killarna är mer lätta! och det får man alltid höra "du har ju pojkvän, han kan ju inte gilla de?" .. knappast så att man har sex med varenda killkompis man har? eller tvärtom, med varenda tjejkompis :S



åååh upprörd jag blev! hahaha :P

2010-12-28 @ 23:21:04
URL: http://wakoo.blogg.se/
Postat av: WILMA - http://wilmastranne.blogg.se

men usch. rätt omoget att kommentera så, tycker jag...

det är väl din ensak vilka du umgås med?

2010-12-29 @ 23:25:07
URL: http://wilmastranne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0