Diet Coke



Idag har F en playdate, så vi ska göra glass! B kommer väl antagligen också vara med. Ikväll babysittar jag dem, då mina au-pair-föräldrar ska på middag till ett annat par. Jag gillar att de har ett liv, det kan vara skönt att vara ensam med killarna ibland. Jag lär känna dem mycket bättre då. Vad vi hittar på ikväll får vi dock se.

Sedan ska jag kolla mitt schema lite också, för Izabell hörde av sig på Facebook om att det var utgång i helgen, och det kunde ju vara något, hihi.

Kommentarer
Postat av: Louise

Hej! :) fin blogg du har,



allt bra med dig? kram

2010-12-02 @ 14:09:34
URL: http://chicalouise.blogg.se/
Postat av: Louise

Härligt att höra :) var så lite så :)



2010-12-02 @ 14:13:53
URL: http://chicalouise.blogg.se/
Postat av: Emilie

Sv ; jag är glad för min egen skull att jag är klar eftersom jag sitter med uppsats + essä som tar all min vakna tid typ. Dessutom har mitt extrajobb satt mig på ett sjukt julschema så det är bara att bita ihop och försöka hinna allt, men då är det skönt att klapparna är fixade! :)



Nä men det är klart att du inte ska lägga massvis med pengar om du behöver lägga dem på annat. Jag brukar alltid spara lite extra inför jul för jag är så dålig att säga till mig själv att "nu är det stopp på handlandet hörredu" :P Jag köper tills jag själv är nöjd och det är alldeles för mycket men det uppskattas :P jag har handlat till min sambo, mamma, pappa, syrran, bästa kompisen, en annan väldigt bra kompis, en kusin, en farbror, en annan kusin, min sambos pappa och ja jag har fyra eller fem fullproppade kassar med julklappar i min garderob :P



Primark är skitbra att handla julklappar på kan jag tro. Jag köpte små presenter till min familj när jag var där i somras och de blev jätteglada :) haha oh! vi hittade en sådan där 99 store. Jag köpte något i en sådan kommer jag ihåg men jag minns inte vad. Eller nej, min kompis handlade ett par hemska solbrillor :P

2010-12-02 @ 14:24:33
URL: http://vintertroll.blogg.se/
Postat av: Laila

älskar cola light :)

2010-12-02 @ 14:54:31
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: elin

Hej! Va mysigt med London :) Jag tänkte bara kolla hur det går med din LCHF mat där borta? Blev lite nyfiken. Och om du skippat den där borta, har det påverkat dig något? Känner du någon skillnad nu när du äter "vanligt" igen då?

2010-12-02 @ 14:56:52
URL: http://elinkortochgott.blogg.se/
Postat av: PAUSE

mums :D

2010-12-02 @ 15:04:14
URL: http://www.finest.se/pause
Postat av: Mirre

Hejsan, vad trevligt det såg ut med cola och datorn, mys



Kul att vara lite alone med dem, kul att de litar så på dig redan =D

kramar

2010-12-02 @ 15:11:14
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Emilie

SV; ja det är ju så himla mysigt! Jag älskar verkligen allt med julen <3



Ja men det finns ju anledning till att du inte har lika mycket pengar som tidigare och då är det ju helt okej :P Mina nära och kära vet att jag studerar och att mitt lån blir större för varje månad så de uppskattar de lilla de får :) Men då jag extrajobbar brukar jag alltid se till att ta lite av lönen som kommer in och spara just för sådana här saker ^^ fyy, alkohol sanna ;)



Haha jag har dränkt min lillasyster i paket i år. Jag tror det är för att jag saknar henne så mycket så så fort jag ser någonting som skulle passa henne blir jag sådär omg det där måste Ellinor ha :P



2010-12-02 @ 15:34:04
URL: http://vintertroll.blogg.se/
Postat av: Meniver

Åh diet coke är godast :) <3

2010-12-02 @ 16:17:13
URL: http://meniver.blogg.se/
Postat av: D A G A K A R L S S O N // foto & design

Svar: Tack tack tack :D

2010-12-02 @ 16:55:09
URL: http://dagakarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0