Jag dör lite på det här



Gud vad det går upp och ner för mig just nu. Ena dagen är jag hur glad som helst, kan ta vilken skit som helst, nästa dag sitter jag i en bil och gråter som om jag vill ha ur all vätska ur kroppen. Ena dagen är jag taggad, nästa apatisk. Jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig just nu. Det är helt sjukt i alla fall. Ledsen att ni får lyssna på det...


On top of everything - min dator är ju kass. Har dött. Min bärbara hårddisk likaså, något fel med inputen, så den reagerar liksom inte på ström. Så jävla dumt. Jag får lämna in den så att jag får allt flyttat till en annan. Och kanske inte ha hårddisken i väskan längre...

Jag är dock jäkligt nöjd med mitt hår, I look fabulous! Så imorgon är det nya friska tag, kvällen ska jag spendera med min rakhyvel, mina peelinghandskar, en ansiktsmask och min locktång. Imorgon ska ingen minnas att det var jag som satt i bilen igår och grät helt hysteriskt. OH NO!


Jag har ju köpt Egoboost nu också. Så att jag kan boosta mitt ego lite. Så att jag mår lite bättre, förhoppningsvis. Eller ah, komma över töntiga grejer som egentligen inte spelar någon roll.


Jag lyssnar på min kärlek - JUSTIN BIEBER - och känner att det är dags att vara glad.

Kommentarer
Postat av: Mirre fotande hundtoka

Pluttan, hualigen det måste vara jobbigt förstår att det går upp och ner. Tråkigt att datorn krånglar, hoppas att du kommer in på min sida, maila annars



kramar

2010-08-25 @ 20:19:55
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Lovisas corner

Åh Sanna, alla har vi våra dagar då vi gråter ur alla tårar ur kroppen.. Det är mycket nu med kampanjen och dåliga timmar i sängen så jag har full förståelse för att dt går upp och ner för dig! Det har kanske vairt mycket redan innan för dig, mycket krångel med annat, vad vet jag, och det kanske ger utslag nu. Du vet att jag alltid finns när än du behöver mig!



För övrigt är det rätt att du sitter och lyssnar på Justin Bieber! Han är grymt bra och uppiggande, han har så glada, mysiga låtar! Och han har så söt röst att man inte kan annat än att le!



Pussss, vi ses imorgon!<3<3<3

2010-08-25 @ 21:04:31
URL: http://lovisascorner.blogg.se/
Postat av: Kajsa

jag köpte egobooooooost förra veckan, ganska bra faktiskt :)

2010-08-25 @ 22:17:40
URL: http://kajsaforsen.blogg.se/
Postat av: Michaela | Foto, vardagsliv & Bloggdesign

GU VA SNYGG DU ÄR I BRUNT HÅR!

.- måste ba skriva det med stora bokstäver :D



blev helt "VAA!?" då jag såg det men sen ba , åååh så fint! fast det är farligt, såna här gånger vill man slänga i en brunfärg i håret också bara för alla andra är så snygga i det! har funderat på det länge men vet inte om jag vågar men nu är jag lite mer sugen på det. Ditt fel Sanna! ;D haha!



2010-08-25 @ 22:53:14
URL: http://soeticz.webblogg.se/
Postat av: micka

Jag är också riktigt sugen på Egoboost! Du får berätta lite vad du tyckte sen :) Njut nu av din fina hårfärg och Justin, han är för söt den.

2010-08-27 @ 15:36:09
URL: http://frayme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0