Tänk så livet artar sig!

Min lillebror kom hem från skolan och sa att jag borde tacka honom. Han hade haft med sig en bild till skolan som betydde mycket för honom, som han skulle visa i ämnet Bild. Detta foto han visade var ett tidningsutklipp på mig när jag var med i Lerums Tidning i våras. Artikeln handlade om min blogg och om mitt politiska intresse. Jag läste igenom artikeln alldeles nyss, och insåg att jag redan uppnått några av de mål jag hade när jag gjorde intervjun:

- "Överväger att kandidera till distriktsstyrelsen för LUF Väst."
Numera är jag förste ersättare i Sveriges största LUF-distrikt. Vilket är både ärofyllt och väldigt roligt. Kanske inte lika kul, i och med att det är Mattias, min pojkvän som jag för tillfället ersätter. Jag hade hellre suttit med honom - för jag vet att det hade varit sjukt roligt.
- "Jag ska åka jorden runt och framförallt vill jag se Australien och Kina." Well, biljetten till Kina är bokad, och det är inte ens en månad kvar tills jag kliver på planet till världens mest folkrika land.

Tänk om jag hade vetat det då. Att det var såhär mitt liv skulle vara nu.
Då var jag galet nykär, helt inne på att skapa en superklubb (E20). Men på något sätt; det funkar så jäkla bra som det är nu. Jag hade inte velat byta min plats i distriksstyrelsen och min resa till Kina mot något. Jag är jättenöjd med att få utvecklas på detta sätt. I sinom tid kommer ni se en superklubb, jag lovar er.

Kommentarer
Postat av: Jemini ♥

åååh tack!



du var inte på zara idag? jag tyckte det såg ut som dig men var inte säker så vågade inte gå fram! haha, man vet ju aldrig :D

2009-09-30 @ 20:39:54
URL: http://jemini.blogg.se/
Postat av: anna

kul att uppnå ens mål och när det går bra :)

2009-09-30 @ 20:49:54
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Neha

Vad söt bror du har=)

2009-09-30 @ 20:59:54
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Härligt med folk som uppfyller sina drömmar och når sina mål. Keep it up!

2009-09-30 @ 22:11:30
URL: http://teatimedarling.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vad kul! Va gullig din bror va!

2009-10-01 @ 08:06:37
URL: http://lisaandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0