You're in, you're out

Prinsessan Diana
Säg en kvinna som kan ge dig mer inspiration? Jag var 6 år när Diana dog, jag hade inte speciellt stort intresse av henne då, förstås. Men för ett par månader sedan köpte jag en 500 sidor lång biografi om ikonen. Den var fängslande, men tung att läsa. Dock så rekommenderar jag allt som har med Lady Di att göra, hon är så galet cool. Det finns ett citat om henne som lyder "En helt vanlig flicka i en väldigt ovanlig situation". Det stämmer mycket bra in! Upptäck Diana, för ni vet ingenting - I promise.

Nya skivsläpp
Att konvertera youtubefilmer till MP3-filer är helt klart min grej! Men man blir ju lite ledsen när vissa låtar inte finns ens på youtube. Så jag längtar väldigt mycket, för i veckan släppar ingen mindre än Timbaland sitt nya album Shock Value II. Jag minns när jag var på Justin Timberlakes konsert i Göteborg för 2½ år sedan, det var gudomligt men vad som var bäst var att min för tillfället favorit var där - Timbaland. Så sjukt fräckt! Längtar efter att få höra vad han har att ge mig! Update; Åh, nu är det mitt, jag älskar första tracket Morning After Dark!

Mobil-frihet
I flera dagar var jag utan min mobil, för att vara mer exakt nästan en hel vecka. Det var faktiskt mycket skönt, inget att hålla koll på. Man borde nog stänga av den där mackapären lite oftare. Ingen stress heller!

Tävlingar som motivation
Vet ni hur kul det blir så fort utmaningarna blir en tävling? Då snackar vi inte skolan; men säg... till exempel LUF! Vi har tävling om den klubb som kan samla in mest pengar till Liberala Flyktingfonden (så att flyktingar ska kunna få advokathjälp och inte direkt skickas tillbaka till sitt hemland/död). Helt plötsligt blev man galet motiverad att skramla pengar, och jag kan skämma ut mig hur mycket som helst. BARA JAG VINNER! Eller min klubb då. Äran är galet mycket värd i den här tävlingen, tycker jag. Förstår ni hur känd min klubb kommer bli efter detta? Tävlingsstrategin är upplagd; nu är det bara att köra!

Skrikigt
Nej, när H&M lanserar en kollektion med många skrikiga färger, så som #159B64, #1A31E2 & #E21A94 blir jag faktiskt ganska less. Jag gillar den andra kollektionen med de fina pastellerna och det mjuka gråa. Mums. Inte skrikigt, det hör verkligen inte hösten till!

Anonyma kommentarer
När du har något att säga mig, men jag inte får chansen att förklara mig till dig blir jag arg. Du kan i alla fall lämna din mailadress så att du kan få ett svar på din kommentar.

Vädret
Vädret har legat på innelistan, men what the ... - nu får det vara nog! Regn, regn, regn. Och att solen går ner innan jag har klivit upp ur sängen - sann överdrift för dem som inte förstod det, det finns alltid någon - gör att man kan ju verkligen aldrig fota. Man får kolla vädret varenda dag för att se om det finns fotomöjlighet på de dagar man har sovmorgon/korta dagar.

Kommentarer
Postat av: malin

väldigt bra hiss och diss lista :)

2009-11-30 @ 10:37:38
URL: http://mkarlstrom.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej! Tänkte bara höra med dig hur man gör för att konvertera youtube-klipp til mp3format?

2009-11-30 @ 11:20:08
URL: http://elinrobertson.blogg.se/
Postat av: Evelina

Gillar också Diana! Själv var jag 10 år när hon dog och hade redan då länge haft en dröm om att få träffa henne på riktigt en dag ... kommer ihåg dagen då hon dog och allt fortfarande =/ Verkligt inspirerande kvinna på alla sätt och vis! =)

2009-11-30 @ 15:14:41
URL: http://skrivbubblan.blogg.se/
Postat av: Sara

Bra lista :) Jag gillar dock skrikigt ;) i lagom mängd vill säga. Men det är nog bara jag som har fastnat i 10-års åldern lr nåt :p



Men jag håller med dig vädret är verkligen gräsligt! Har mycket idéer då det gäller fotandet men de går aldrig att genomföra eftersom att det hela tiden regnar lr är mörkt :(

2009-11-30 @ 15:44:41
URL: http://saramariaevelina.blogg.se/
Postat av: F R I D A M [freedom]

På tal om väder, Göteborg har haft typ 4 soltimmar den här månaden. FYRA.

2009-11-30 @ 18:40:25
URL: http://fridam.se
Postat av: Anonym

hej:) sorry att jag inte har svarit på kommentaren tidigare, har haft full rulleeeeee så att säga, haha. men hur äre? Allt bra? =)

2009-11-30 @ 23:48:29
URL: http://stocklyn.blogg.se/
Postat av: Neha

Verkligen jätteskönt att ha mobilen avstängd ibland

2009-12-01 @ 17:49:23
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: t a k a i ♥

tycker du att min blogg är skrikiug? :(

2009-12-02 @ 00:26:43
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: Andrea

undrar precis samma som elin ovan :D

2009-12-02 @ 17:51:12
URL: http://fairtaste.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0