Superstar, where are you from?


du verkar ha förändrats en del du...
har du en ny kille eller fattar ja fel ?



Wow-how. Vet inte riktigt hur jag ska tolka detta.
Nej, jag har inte förändrats ett dugg, har funderat på den här piercingen i ett antal månader, och vetat hur reaktionen lär bli - att jag har förändrats. Men nej, jag har inte förändrats överhuvud taget, jag är samma gamla Sanna som jag alltid har varit. Att jag har en piercing i tungan är bara en del av mig numera, en del av den Sanna som alltid har funnits. Piercing eller ej.
Angående om jag har ny pojkvän - jag vet inte riktigt om jag ska tolka det som att det är han som har fått mig att bli så som jag är nu - den Sanna ni beskriver som förändrad. Det är nämligen så att det finns ingen gammal Sanna, och det finns inget ny Sanna. Det är den vanliga Sanna som vill leva ut sina vanliga sidor. Dock de sidor som ni inte har sett än. I bloggen kanske jag förskönar mig själv, jag vet inte - men jag vill fortfarande ha fonduekvällar med tjejerna, jag kollar fortfarande på Gossip Girl och Desperate Housewives, rosa är fortfarande min favoritfärg, jag vill inte lämna mitt hus utan smink - eller vad som nu bekräftar att jag är samma person som alltid.
Så ja, jag har ny pojkvän, men nej, han har inte fått mig att "förändras" om det är det ni undrar! Mattias tycker visserligen att det är snygg med piercing, och det gjorde inte Ludde vad jag vet.
En sak till: det känns lite konstigt att folk som jag inte känner kan hålla reda på huruvida jag förändras eller inte, när de inte ens känner mig, vet hur jag är och vem jag är. Det är skillnad på att sitta bakom en skärm och på att vara ute i livet.
Och en sak till - jag ska tatuera mig, så att inte det kommer som en chock också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0