Söndag är ångest

Jag brukar inte överanvända ordet ångest, med tanke på vad det egentligen betyder, och den känsla jag har är inte likvärdig med riktig ångest. Jag vet inte ens varför jag skriver det... men så är det i alla fall.

Det är söndag. Och känslan är - på botten. Jag vill ha fortsatt helg. Jag har kommit fram till att helgerna är det jag lever för just nu. Haha. Redan på söndagarna börjar jag längta efter fredag igen. (Jag längtar såklart till tisdagarna också, då Gossip Girl kommer ut)
Men - jag har kommit fram till att jag måste göra något bra på söndagar. Jag ska börja med min söndagsritual igen. Och jag och Camilla ska kolla på film varenda söndag. Förra veckan blev det ju The Uninvited och denna vecka tänkte vi köra på The Reader med Kate Winslet. Låter toppen tycker jag.




Dock behöver jag plugga en del idag. Har prov i massage imorgon, samt redovisning av vår livscykelanalys av Mc Donald's hamburgare. Och vart är jag då nu? Jo, jag sitter hemma hos Matte och får lite panik över att jag inte är hemma och har tillgång till mina läxor. Låter jättestört, jag vet. Jag är inte pluggmänniska direkt. Men jag måste ju få bra på det här.
Hjälp vad ointressant det blev nu.
Idag har jag i alla fall planerat att ni ska få lite vårbilder, och ett par andra inlägg. Men vi får helt enkelt se hur mycket jag hinner med när jag måste göra läxorna, för jag behöver verkligen prioritera just det idag. Också vill jag gärna se på Desperate Housewives också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0