Up-booked-girl

Ja, rubriken lyder ett hemmagjort ord - up-booked-girl som min vän Poria så fint kallade mig.
Jag känner mig faktiskt ganska uppbokad - men vet ni vad? Det är en underbar känsla. Det är hur roligt som helst att vara detta! Jag blir verkligen jätteglad över att vara lite stressad, för det är inte ofta jag är stressad liksom.
Hur som helst, jag hann inte med min söndagsritual igår, för jag somnade i soffan, så det får bli en lång varm dusch idag istället, med hårinpackning och sådant som det motsatta könet inte alls förstår sig på. Måla naglarna måste jag också göra. Och packa gympaväskan (innebandy imorgon, yay) och välja kläder för imorgon. Jag tänkte nämligen bli lite bättre på det där med planering, och för stunden så känns planerande-av-morgondagens-outfit som något bra att planera. Så jag ska klicka mig in på outfits.se, där jag har laddat upp väldigt många av mina outfits från förra året, och se om något lockar. Annars får jag hitta på nya kombinationer.

Jag funderar ärligt talat på att trotsa det förbannade vädret och ta på mig chinos imorgon. Och varför inte skita i strumporna? Ja, det känns som väldigt Sanna, jag gick utan strumpor i skorna fram till november månad.
Just nu konverterar jag High School Musical 3 till MPEG4 så att jag kan kolla på den efter min långa, heta, ovanligt sköna dusch!

Just idag, måndag, har jag huvudvärk och väldigt svårt att komma på något att skriva om. Huvudet skriker LUF, men jag känner att mina vänner är hemskt trötta på mig och detta eviga politikertjat. Så jag tror att jag avstår, för stunden.
Duschen kallar.



En av dessa två skulle kunna funka...
Jag saknar mitt långa hår enormt mycket!

Kommentarer
Postat av: anna

fina bilder!

2009-03-18 @ 19:48:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0